דחוף - מתי חתול הופך מסוכן לציוד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - מתי חתול הופך מסוכן לציוד?
    יעל
    24/09/2009

ישנו גור חתולים קטנטן, לדעתי בן שבוע-שבוע וחצי, שברצוני לספק לו בית אומן עד שיאמצו אותו, אך מכיוון שאני גרה עם חבר שלי, ויש לו ציוד יקר שהוא מפחד עליו, ברצוני לברר באיזה גיל חתולים הופכים ליותר פעילים וקופצניים, ברמה שהם יכולים ממש לפגום בציוד?
    אני זקוקה לתשובה דחופה, מכיוון שאם לא יימצא לחתלתול בית בקרוב הוא יורדם, בשל היותו עדיין קטן מידי מכדי להיות מסוגל להסתדר ברחוב. להבנתי, החתול עוד יונק מבקבוק.

מצ"ב תמונה של החתול (מדובר בחתול הג'ינג'י), אם זה יוכל לסייע בקביעת גילו.

אודה לתשובה,

יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יואווו איזה מתוקים !!!

אלין
    24/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גור חתולים

ד''ר סמדר טל
    29/09/2009

בשלב ראשון כאשר הגורים יונקים הם פחות פעילים ובעיקר ישנים.
    מהתמונה ששלחת קשה לי לקבוע את גילם אך אני רואה שהם כבר מסתובבים. לגבי קפיצות לגובה, לוקח זמן עד שהם רוכשים את המיומנות הזו. אינני יודעת על איזה ציוד מדובר כךשאני לא יודעת אם הם בכלל יתעניינו בו או ינסו להרוס אותו. במידה ואתם חוששים לציוד כדאי אולי לשים את הציוד או את החתולים בחדר ניפרד. כעיקרון בגיל 5 שבועות ניתן להתחיל להציג בפניהם מזון חתולים רטוב ובהמשך גם מזון יבש.
    בהצלחה ורק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו