טיפול בפרעושים וקרציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפרעושים וקרציות
    שושנה
    04/10/2009

יש לי 2 כלבים קטנים - יורקשיר - זכר ונקבה

שינהם סובלים מפרעושים וקרציות - והטיפול הסטנדרטי פחות עוזר

הויטרינר נתן לטיפול - בקפסולה - פרונטליין פלוס - לטפטפ על העורף . אף כעבור שבוע חזרו הפרעושים .

רציתי לשאול אם כעת כשבוע לאחר טיפול של הפרונטליין פלוס ניתן לצרף לטיפול את הקולר סביב לצוואר שמונעת קרציות ופרעושים או שזה יותר מדי .

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפרעושים וקרציות

הוספת תגובה

• טיפול בפרעושים וקרציות

ד''ר קרן פרץ
    09/10/2009

אם עבר רק שבוע מאז הטיפול האחרון אני ממליצה להמתין עוד כמה ימים, לרחוץ ורק אז לתת טיפול חדש.
    הקולרים הקיימים בשוק הם לרוב כנגד קרציות ולא נגד פרעושים. אם הטיפול לא עזר לאחר שבוע אני ממליצהלרחוץ את הכלבים, להמתין 48 שעות ואז לנסות טיפול באמפולה מסוג אחר. ניתן לקנות אמפולה משולבת לטיפול בפרעושים וקרציות או אמפולה נגד פרעושים וקולר נגד קרציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....

שלומית
    11/10/2009

ברמת העיקרון מותר לתת לכלב קטן יורקשיר - קולר של כלבים גדולים 65 ס"מ
    או שזה אסור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולר נגד קרציות

ד''ר קרן פרץ
    11/10/2009

הקולרים לקרציות הינם בהתאם למשקלו של הכלב. שימוש בקולר של כלב גדול על כלב קטן עלול לגרום להרעלה מאחר והקולר מכיל ריכוז גבוה יותר של חומר. ההרעלה עלולה להיות מאוד קשה וחבל לקחת סיכון! יש לקנות קולר המתאים למשקל גופו של הכלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו