מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףףף!!!שיר09/10/2009
*לפני כמה שבועות חתולה המליטה אצלינו בחצר שלושה גורים ואיפשרה לי ולאחיי לשחק איתם ולפני שבוע היא לקחה שניים מהחתולים והלכה.
אחד מהחתולים נשאר אצלינו בחצר והוא איננו ניראה טוב!
הוא רזה מאוד ויש לו הרבה ליכלוך בעיניים.
התחלנו לתת לו אוכל (חלב עם חתיכות קטנות של לחם בתוכו) וחוץ מיזה אנחנו לא יודעים מה לעשות!!!
אנחנו צריכים עזרה דחוף כי אנחנו חוששים שהוא ימות!!!
תודה, שיר
**הכלבה שלי החלה לצום בעיקבות בעיות בכליות ואני נותנת לה כל מיני סוגים של מאכלים אבל היא לא מצליחה לאכול הרבה ועכשיו היא גם לא שותה הרבה... הלכנו לוטרינר והוא לא עזר במיוחד!!
אשמח לחוות דעת נוספת!!
תודה, שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גור חתולים וכלבה
ד''ר קרן פרץ09/10/2009במידה והגור חתולים מספיק גדול לאכול מזון מוצק כדאי לתת לו מזון רטוב משימורים המיועד לגורי חתולים או מזון יבש המיועד לגורי חתולים ולהרטיב אותו במים על מנת להקל על האכילה. חלב פרה פחות מומלץ, הערך התזונתי שלו לא גבוה והוא עלול לגרום לשלשולים בגורים קטנים.
אני ממליצה לקחת את החתול לבדיקה אצל הוטרינר ולקבל טיפול לעיניים שלו. דלקות עיניים בחתולים אשר לא מטופלים כמו שצריך עלולים מאוד להחמיר עד כדי עיוורון של החתול. הוטרינר יוכל לבצע בדיקה גופנית לחתול ולראות האם יש צורך בטיפול נוסף.
לגבי הכלבה שלך, מומלץ לבצע בדיקת דם ושתן על מנת לראות עד כמה מצבה קשה ובהתאם להחליט על טיפול מתאים. יתכן ויש צורך בתוספת של נוזלים או טיפול תרופתי ולעיתים אף אישפוז. במידה ואינך מרוצה מהאופציות שהוטרינר העלה בפניך ניתן לקחת את הכלבה לחוות דעת נוספת.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)