הכלבה שלי..=)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכלבה שלי..=)
    הילה
    09/10/2009

שלום..

שמי הילה בת 19 מאשדוד, יש לי כלבה מסוג אסקיסיברי מעורבת עם זאב בן בת 9 שנים לערך, היא נימצאת אצלנו כ 8 שנים.
    הכל היה תקין אצל הכלבה ששמה הוא לבנה, עד שלפני כ 3 חודשים איבחנו אצלה גידול באזור העתינים, הועלה חדש לסרטן, היא טופלה באנטיביוטיקה וכעת מצבה מצויין... הועלתה גם האפשרות כי הגידול היה דלקתי בלבד.
    הסיבה שאני פונה לפורום הוא בעיקבות מצב שמטריד אותי קצת..אני חיילת ואני נימצאת בביתי בערך 3 פעמים בבית, לבנה בלילות כשאיני נימצאת בבית וגםפ שאני נימצאת נכנסת אליי לחדר וישנה על המיטה שלי, או על הריצפה.. אני מאוד סקרנית לדעת מה הסיבה שהיא עושה את זה.
    לי אישית זה לא מפריע, אבל אמא שלי זה נורא מפריע שכן היא רוצה להציב גבולות לכלבה, על מנת שלא תתרגל לישון בחדרים, יש לציין כי אנו גרים בקומה 12 והכלבה מסתובבת חופשי בבית וישנה בד"כ במירפסת, הלילות האחרונים קרים ולכן אימי מרחמת עליה ונותנת לה להישאר בבית..אך בבוקר הם מוצאים אותה על המיטה שלי.

אודה לכם מאוד לתשובה.

הילה=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכלבה שלי..=)

הוספת תגובה

• כלבה ישנה על המיטה

ד''ר קרן פרץ
    09/10/2009

הילה שלום, ציינת שלבנה בת 9, האם זו התנהגות חדשה או שמאז ומעולם היא ישנה בחדרך?
    סביר להניח שלבנה ישנה בחדרך ובמיטתך מאחר והמקום חמים, הריח מזכיר לה אותך ואת בטח מאוד אוהבת אותה והיא אותך. על מנת למנוע ממנה להיכנס לחדר ניתן לנסות לסגור את הדלת של החדר. אך, אם היא רגילה לישון שם כשאת בבית סביר להניח שהיא תמשיך לרצות לישון שם גם כשאינך נמצאת. ניתן לנסות לשים לה מזרון או מיטת כלבים במקום אחר בבית בו אתם מוכנים שהיא תישן ולנסות להרגילה לישון שם.ניתן לנסות לשים במיטה שלה שמיכה שלך על מנת שהריח יזכיר חה אותך.
    אם הבעיה מאוד מפריע לאמך ואתם לא מצליחים ללמד אותה לבד שאסור לישון בחדרך בלילה ניתן לנסות להעזר במאלף מקצועי ומנוסה. מאחר והכלבה כבר בת 9 כדאי לנסות להתייעץ עימו האם יש סיכוי לשנות את התנהגות זו.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו