האם החתולה שלי חולה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם החתולה שלי חולה?
    לירז
    10/10/2009

שלום
    ברצוני לשאול איך אפשר לדעת אם החתולה שלי חולה?
    יש לי חתולה פרסית בשם קשו שהקיאה הבוקר. לפעמים היא מקיאה כי יש לה כדור שיער אבל הבוקר זה היה קיא שונה, היא הקיאה מה שאכלה.
    על מה זה יכול להעיד?
    היא אוכלת כרגיל אך אני מפחדת כי עבר יותר משנה והיא לא עברה עדיין חיסון ואחת הוטרינריות אמרה לי שזה לא כזה נורא וחיסון יכול להיות תקף גם שנתיים, זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם החתולה שלי חולה?

הוספת תגובה

• חתולה מקיאה

ד''ר קרן פרץ
    11/10/2009

האם החתולה מטופלת לכדורי פרווה? ישנו חומר מיוחד אשר נותנים אותו וזה מעודד את יציאת השערות החוצה הצואה. כמו כן ישנן מזונות מיוחדים לפרסים כנגד כדורי פרווה.
    מאחר וציינת שההקאה היתה עם דם אני ממליצה לקחת אותה לוטרינר לצורך בדיקה רפואית. הקאות יכולות לנבוע מהרבה סיבות- טפילי מעיים, אכילת גופים זרים, דלקות מעיים ובעיות באיברים פנימיים. הקאה עם דם מחייבת התייחסות ובדיקה. קחי אותה לוטרינר בהקדם.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לירז
    19/10/2009

תודה רבה, אני אכן הפסקתי לתקופה לתת לה את השמן פראפין שעזר מאד עד היום,יכול שזו הסיבה להקאות. בכל מקרה זה היה חד פעמי אז הדאגה הוסרה מליבי.שוב תודה על העצה
    לירז אופיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו