טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. יש לי גורה בת 8 חודשים,סוג מעורב(זאב)שאמורה להגיע לגודל בינוני... היא אוכלת נוטרו צ'ויס גורים. לאחרונה ,המליץ לי בעל חנות לחיות לתת לה בנטו קרונן ואמר שהיא יכולה לאכול של בוגרים כי היא שוקלת 15 ק"ג. שתי שאלות: האם בנטו קרונן מומלץ ואכן,טוב יותר מנוטרו צויס? האם לתת לה אוכל של בוגר כשהיא בעצם גורה? הוא מטעה אותי? תודה מראש.לילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליצה להמשיך עם המזון גורים. לגבי סוג המזון המומלץ, אינני יכולה להמליץ במסגרת זו על מזון כזה או אחר. אני ממליצה להתייעץ עם הוטרינר שלך לגבי חברות מזון מומלצות. רק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד