חתולתי מקיאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתולתי מקיאה
    נועה
    20/10/2009

שלום,
    יש לי חתולה כבת שנה וחצי, שמנה וחביבה. מזה כמה שעות היא מקיאה. היא כבר הקיאה פעמים מספר. מעברה: ניתוח להוצאת גוש של גומיות לשיער מהקיבה (יש לה נטיה לאכול דברים שאסור...) לא הבחנתי הפעם שאכלה משהו חריג, ולא נראה לי שזו חסימת מעיים. בסה"כ נראית בריאה: קופצת, לא אפטית.
    אני שוקלת לתת לה ציפרו, מתוך הנחה שהיא אכלה משהו מזוהם. האם כדאי? מה המינון המומלץ? ממה יש להיזהר?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתולתי מקיאה

הוספת תגובה

• חתולה מקיאה

ד''ר סמדר טל
    24/10/2009

אני לא ממליצה לתת תרופה מבלי לדעת מה הסיבה לתחלואה. איננו יודעים מה גורם לחתולה להקיא ולכן לא מומלץ להתחיל לטפל ללא בדיקה על ידי וטירנר. כמו כן במידה והיא מקיאה לא ניתן לתת לה כדורים לפה מאחר והיא תקיא אותם. הקאות יכולות לנבוע מהרבה סיבות מאכילה של משהו יוצא דופן, חסימות מעיים וכל מיני בעיות באיברים פנימים. ציפרו לא בהכרח יהיה הטיפול הרצוי במקרה זה. במידה וההקאות נמשכות יש לקחת אותה לבדיקה רפואית אצל הוטרינר ואז להחליט על טיפול הולם.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו