כלב בדכאון???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב בדכאון???
    מיכל
    25/10/2009

הכלב שלי חרדתי מטבעו ומאוד מפונק.
    בסופ"ש האחרון נאלצנו לנסוע למס ימים והשארנו את הכלב אצל דוגסיטר שמצאנו באינטרנט.
    כשהבאתי אותו אליה, נראה היה שקיים בונדינג ביניהם. הכלב רץ אליה, ליקק, והיה נראה שמח. כמובן השארתי אותו אצלה עם כל הצעצועים שלו, האוכל שלו, וכל מיני תפנוקים.
    היום כשבאתי לקחת אותו, הוא כבר כלב אחר לחלוטין. מהיום בבוקר הוא שוכב על המחצלת שלו ולא מתיחס בקושי לאף אחד. גם לא כשקוראים לו. בקושי הסכים לאכול בערב (הוא בדרך כלל אוכל במהלך היום).
    הוא בקושי משתף איתי פעולה כשאני מנסה לשחק איתו, נרתע ממני, אבל דווקא כשאני עושה לו דברים שהוא בדרך כלל היה בורח ממני בגללם, הפעם הוא לא בורח, אדיש ואפתי לחלוטין, ישן כל היום ולא מסתובב בבית.
    יתכן שההתנהגות שלו היא רק שיקוף של הדיכאון שהוא היה שרוי בו בימים האחרונים? הייתי מצפה שזה יעלם כשהוא חוזר הביתה.
    אני ממש חוששת שבסוף השבוע הזה הוא עבר התעללות. איך אני יכולה לגלות מה עבר עליו???
    אני מאוד מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב בדכאון???

הוספת תגובה

• כלב לא מרגיש טוב

ד''ר קרן פרץ
    31/10/2009

אני ממליצה לדבר עם הדוגיסיטר ששמרה על הכלב ולשאול אותה אם היה משהו חריג בימים שהוא היה אצלה. כמובן שהיא לא חייבת לענות אבל זה יעזור לדעת מה היה הסדר יום של הכלב אצלה ואיך הוא התנהג והרגיש.
    במידה ואתם רואים שהכלב לא מתאושש וחוזר לעצמו כדאי לקחת אותו לבדיקה אצל הוטרינר. הוטרינר יוכל לבצע בדיקה גופנית מלאה ולראות האם ישנם סימנים כלשהם המעידם על מחלה.
    בהלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו