כלבלב אוכל את חול החתולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבלב אוכל את חול החתולות
    לירז
    26/10/2009

שלום
    הבאתי הבייתה גורה בת חודש וחצי(לברדור מעורב), יש לי כבר 2 חתולות בוגרות בבית וגורה נכנסת לארגז הצרכים ונדמה לי שאוכלת את החול או שאולי רוצה לעשות שם את צרכיה?
    מה יכול לגרום העובדה שהגורה אוכלת את החול?מה לעשות במצב זה?
    האם יכול לקרות מצב שהיא מנסה לעשות שם את צרכיה? חשוב לציין שהכלבה לא עברה עדיין חיסון שני ולא יוצאת מהבית ועושה את הצרכים בבית.אם כן לתת לה? או להימנע?

תודה
    לירז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבלב אוכל את חול החתולות

הוספת תגובה

• גורה אוכלת חול של החתולים

ד''ר קרן פרץ
    31/10/2009

שלום לירז, סביר להניח שהכלבה לא מנסה לעשות את צרכיה בארגז החול של החתולות אלא היא פשוא מסתקרנת והולכת בעקבות הריח. יתכן והיא אף מנסה לאכול את הצואה של החתולים.
    ראשית כדאי כבר היום ללמד אותה שאסור לאכול את החול והצואה של החתולים על מנת שתדע בהמשך שגם אסור לעשות זאת בטיולים בחוץ.
    שנית כדאי למנוע ממנה גישה לארגז על מנת שהיא לא תפחיד את החתולות ותמנע מהן להשתמש בארגז החול.
    במידה ואתם מתקשים ללמד אותה אני ממליצה להתייעץ עם מאלף מנוסה ולקבל טיפם והמלצות כיצד להתחיל לחנך את הגורה.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו