בעיה עם החתולה _ דחוף!?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם החתולה _ דחוף!?
    alka
    07/11/2009

יש לי חתולה בת שנה וחצי , מעוקרת . אתמול בערב החתולה שלי נפלה ממצב עמידה למצב שכיבה והתחילה להתפרפר על הרצפה. זה קרה מספר פעמים . בנוסף שמתי לב
    גם שההליכה שלה לא יציבה והיא נופלת לצדדים .... יש לציין שהחתולה אוכלת ומתנקה כרגיל .
    אשמח לקבל עזרה!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם החתולה _ דחוף!?

הוספת תגובה

• חתולה

ד''ר סמדר טל
    15/11/2009

אני ממליצה לקחת את החתולה לבדיקה אצל הוטרינר בהקדם האפשרי. אירוע מהסוג שאתם מתארים יכול לנבוע מהרבה מאוד סיבות- בעיה במערכת העצבים, בעיה קרדיווסקולרית, חוסר איזון עקב בעיה באחד האיברים הפנימיים. אירוע מהסוג הזה לא נורמלי וגם אם החתולה מתנהגת כעת כרגיל כדאי לנסות לבדוק מה מקור הבעיה ולתת טיפול בהתאם על מנת למנוע חזרתיות של התופעה. הוטרינר יבצע בדיקה גופנית ונוירולוגית. יתכן והוא גם ימליץ על בדיקת דם.
    בכל מקרה במידה ואירוע שכזה חוזר על עצמו אני ממליצה לצלם אותו בוידיאו ולקחת את החתולה מיד למרפאה וטרינרית.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו