האם זה הסוף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה הסוף?
    ג'יפה
    24/11/2009

הי החתולה שלי ג'יפה כבר בת 13
    היא רוב היום בחוץ, אבל מהרגע שאנחנו מגיעים היא איתנו בבית.
    היו לה די הרבה המלטות עד שהחלטנו לעקר אותה- מאז היא הפכה ממש חברותית ופחות תוקפנית
    בתקופה האחרונה ממש קשה לה לעלות על כיסאות, לתפס על עצים וכו' והיא כבר לא ממש מצליחה לשלוט על השתן שלה ולכן
    אנחנו לא נותנים לה לישון יותר על ספות...אלה בעיות זקנה שאני משערת שהן נורמליות...
    בימים האחרונים היא כמעט ואינה אוכלת, גם מזון יבש וגם מזון רטוב ונראה שהיא איבדה קצת ממשקלה.
    יש לציין שהיא עברה טראומה (כמונו אני משערת) כשאבא שלי- הטפל העיקרי שלה נפטר
    וכהגיעו לגור בבית אחותי בעלה שלא אוהבים חתולים והאחיינים שלי- שקצת מציקים לה (אבל מאהבה...)

רציתי לדעת האם זה נראה לכם חמור? האם לגשת לוטרינר או שזה יחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה הסוף?

הוספת תגובה

• חתולה חולה

ד''ר קרן פרץ
    29/11/2009

צר לשמוע על מצבה של ג'יפה. מהתאור שלך נשמע שמצבה מאוד חמור וצריך לקחת אותה בהקדם האפשרי לוטרינר. חתול שלא אוכל עלול מאוד להתדרדר. הוטרינר יבצע בדיקה גופנית של החתולה , יתכן והוא אף ימליץ לבצע בדיקת דם מלאה. לא נשמע שהמצב יחלוף מעצמו ויתכן שניתן לעזור לה ולמנוע סבל מיותר. אני ממליצה לקחת אותה לוטרינר בהקדם האפשרי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו