מקס הלוחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקס הלוחם
    רוית
    30/11/2009

לדר' סמדר שלום .
    ראשית תודה על תגובתך מה 15.11 . מקס התחיל לצאת ,אכן התייעצתי עם הוטרינר שלו והוסבר לי איך להרגיל אותו . בימים האחרונים שמתי לב שחל שינוי בקול שלו -מיללות די חזקות לעתים , הפך קולו לצרוד ובקושי נשמע ,אני קוראת לזה קול ענות חלושה .. הוא גם די ישנוני ,אם כי אני מנסה לבדוק את האינסטינקטים והתגובות -ויש לי הרגשה שהם די בסדר .בכל זאת הקול הזה מטריד אותי . מה את מציעה ?אגב ,האם העובדה שיוצא החוצה מעלה את סיכוייו לחלות במחלות?
    אכן דיברתי עם בעליו הקודמים וביקשתי את התיק הרפואי שלו .
    מקווה שהדבר לא יפריע לי בעתיד לארח חתולים נוספים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקס הלוחם

הוספת תגובה

• מקס הלוחם :)

ד''ר קרן פרץ
    07/12/2009

שלום רוית, אני שמחה לשמוע שמקס מסתגל יפה לביתו החדש. שינוי בקול וישנוניות יתר יכול להצביע על בעיה רפואית וכדאי לקחת אותו לבדיקה אצל הוטרינר.
    חתול שיוצא מהבית בסכנה גבוהה יותר לחלות במחלות מאחר והוא נחשף לחתולים אחרים, מסתובב והולך היכן שיש חתולים אחרים. כמו כן הוא בסכנוץ מפני אנשים, מכוניות וכו'.
    חשוב לוודא שהוא אוכל עושה צרכים, לא מקיא או משלשל. אך, במידה והישנוניות והצרידות נמשכים אני ממליצה לקחת אותו לבדיקה אצל הוטרינר.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו