הרעלת כלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעלת כלב
    הרצוג
    03/12/2009

לפני כמה ימים הכלב שלי מת בבוקר, לילה שלפני הוא היה מאוד מדוכדך, ניסה להקיא ומוגלה בצבע אפור הצטברה לו בעיניים.
    בבוקר מצאתי אותו עדיין חי, נראה ששתי הרגליים האחוריות שלו היו משותקות מכיוון שהוא לא הצליח לקום, הוא יילל וכל הגוף שלו היה מאוד נפוח בצורה יוצאת דופן, כמה דקות אחרי שמצאתי אותו הוא מת.
    הוא היה זקן (בן 13 לפחות) אבל אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שהסימפטומים האלה מצביעים על הרעלה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרעלת כלב

הוספת תגובה

• הרעלת כלב?

ד''ר סמדר טל
    11/12/2009

מהתאור שלך קשה לדעת אם מדובר בהרעלה. ישנן מחלות ופתולוגיות שונות היכולות לגרום להקאות והתנפחות שלא קשורות בהכרח להרעלה. לא משנה מה הסיבה זה לא ישנה את התוצאה. צר לי לשמוע על אובדנך. מקווה שתזכרו אותו כפי שהיה בימיו הטובים והבריאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לשלוח לנתיחה בבית דגן..

אלין
    12/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו