מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול נגד פרעושים וקרציותרוית15/12/2009
הגי'נג'י שלי (חתול) יוצא החוצה הרבה ,טרם לקחתי אותו לוטרינר ,אני רוצה לשאול באופן כללי על טיפול נגד פרעושים וקרציות .הבנתי שיש חשיבות לגילו של החתול ומשקלו .מישהי שלחה לי בדואר טיפות אדוונטג' לטיפול אחד אבל כתוב בעלון שזה מיועד לגורים עד 8 ש' ולחתולים השוקלים עד 4 ק"ג . רציתי להבין מה הקשר לגיל ולמשקל ? מה יקרה אם בכל זאת אשתמש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מונע פרעושים וקרציות
ד''ר סמדר טל28/12/2009יתכן שאולי התבלבת וכתוב על הקופסא מגיל 8 שבועות ולא עד גיל 8 שבועות?
שימוש בחומר נגד פרעושים בגיל צעיר מדי עלול לגרום לסימנים של הרעלה בגור קטן מדי.
לגבי המשקל- ריכוז החומר באמפולות מותאם למשקל בעל החיים ולכן אם משתמשים באמפולה של מעל 4 ק"ג לחתול השוקל 3 ק"ג כמות וריכוז החומר עלולים להיות גבוהים מדי ולגרום לסימנים של הרעלה. במידה ותשים אמפולה של חתולים עד 4 ק"ג על חתול גדול השוקל 7 ק"ג החומר עלול להיות לא מספיק יעיל.
מסיבות אלו חשוב להתייחס להוראות היצרן ולטפל בחומרים מונעי פרעושים וקרציות בהתאם להתויה הרשומה.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נגד פרעושים
רוית29/12/2009דר סמדר שלום
אכן התבלבלתי וכתוב "מגיל 8 שבועות" , ועם זאת כתוב גם שמיועד לחתולים שמשקלם עד 4 ק"ג ולגורים (!) מגיל שמונה שבועות ,הוא כבר בן שנתיים .
שאלה נוספת :
היום קיבלתי את כרטיס הטיפולים והחיסונים שלו מבעליו הקודמת, נכון למרץ 2008 -בריא ומחוסן . החתול שלי יוצא החוצה ,האם יש טיפול /טיפולים שעליי לדעת עליהם ולנקוט מראש לפני שחוזרת לארח חתולים נוספים בתשלום בביתי ?
(במילים אחרות האם יש חשש שידביק חתולים במשהו ) ?
אני שואלת כי יש עניין ,אז אודה לתשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מונע פרעושים
ד''ר סמדר טל02/01/2010אם החתול מעל גיל 8 שבועות ושוקל פחות מ-4 ק"ג האמפולות מתאימות לו. במידה והוא שוקל יותר מ-4 ק"ג יש לקנות לו אמפולות המיועדות לחתולים יותר שמנים. ברוב החומרים יש לטפל כל חודש על מנת למנוע פרעושים. לגבי טיפולים שוטפים- יש לתת חיסון מרובע פעם בשנה, טיפול מונע נגד תולעי מעיים כל חצי שנה. וכמובן גם טיפול מונע פרעושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)