אוכל יורינרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל יורינרי
    שיר
    29/12/2009

שלום,
    יש לי כמה חתולים בבית.
    לאחד מהם הייתה חסימה בדרכי השתן לפני כמה שנים - ואז הוא היה צריך לעבור לאוכל רפואי.
    בהתחלה השתמשנו באוכל C/D ואחר כך עברנו לכל מיני סוגים של אוכל יורינרי.
    גם החתולים האחרים אוכלים את זה (וגם אוכלים אוכל אחר רגיל בנוסף)
    אמרו לי שהחתול שהייתה לו חסימה צריך לאכול אוכל רפואי כל חייו.
    לפני כמה זמן אמרו לי שאוכל יורינרי לא טוב לתת כל כך הרבה זמן. מקסימום חצי שנה.
    אז מה החתול שלי שעבר חסימה צריך לאכול? מצד אחד הוא צריך אוכל רפואי כל חייו מצד שני אסור לתת את זה יותר מחצי שנה?איך זה בדיוק מסתדר?
    האם האוכל C/D זה כמו יורינרי אחר עם הגבלת זמן?
    או שהאוכל C/D זה האוכל שהוא צריך לאכול כל חייו ואין בעיה לאכול את זה כל החיים כמו אוכל יורנרי אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל יורינרי

הוספת תגובה

• מזון לבעיות שתן

ד''ר סמדר טל
    02/01/2010

שלון שיר, רני מבינה את הבילבול שלך ובהחלט התשובה שקיבלת לא הגיונית. אולי הכוונה היתה למזון ספציפי. כעיקרון יש מספר חברות שמייצרות מזון רפואי לבעיות שתן: הילס c/d , רויאל קאנין יורינרי, פרו פלאן UR וכו, אינני יודעת לאיזה מזון התכוונת ולגבי איזה מזון ענו לך. כעיקרון מזונות אלו מיועדים לתולים עם בעיות שתן ובהחלט ניתן לאכול אותם לכל החיים.
    כדאי להתייעץ עם הוטרינר המטפל אשר מכיר את ההסטוריה הרפואית של החתול ולראות מה ההמלצה שלו.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו