גור בוכה ללא הפסקה ורטיבות ליד הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור בוכה ללא הפסקה ורטיבות ליד הפה
    גלעד
    12/01/2010

יש לי גור גולדן מעורב בן חודשיים. לפני מספר ימים הגור החל להראות כל מיני תסמינים. זה התחיל עם התעטשויות והפרשות מהאף ועבר אחרי יום. בימים האחרונים הגור מסרב לעלות הביתה ובבית הוא שוכב על הרצפה ובוכה, עיניו זגוגיות ולפעמים אדומות והוא לא פעיל כבעבר. בנוסף איזור הפה שלו רטוב ללא קשר אם הוא אכל או שתה. הוא גם משתין יותר מד"כ למטה (מספר פעמים ולא פעם אחת כמו עד עכשיו).
    כאשר הוא למטה הוא מתנהג ונראה כרגיל למרות שלפעמים הוא מחליט פשוט להישכב על הדשא.
    יש לציין שעד כה בבית הוא היה פעיל ושובב לכן אני לא בטוח שהבעיה היא התהגותית.

הייתי אצל הוטרינר אתמול ולא התגלתה שום בעיה בבדיקה שגרתית נותרה רק בדיקת השתן שאותה העברתי היום (למקרה ומדובר בדלקת בדרכי השתן).

אני נוטה לקחת אותו לבית דגן כיוון שלי נראה שבטוח יש לו בעיה כל שהיא, אבל אצל הוטרינר הוא שמח ופעיל ולא רואים כל בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גור בוכה

ד''ר קרן פרץ
    24/01/2010

שלום גלעד,
    כמה זמן הגור אמלך? צריך גם לקחת בחשבון שהכלב שלך עדיין גור ויכולים להיות כל מיני שינויים כתוצאה מהסתגלות לבית ולסביבה חדשה.
    אם אתה בכל זאת חושב שיש לגור בעיה ניתן לבצע בדיקות נוספות מעבר בדיקת שתן על מנת לראות אם יש לגור בעיה כלשהי. ניתן לבצע ספירת דם ופאנל ביוכימי. ספירת הדם בודקת את התאים האדומים, הלבנים והטסיות בדם. ישנם חריגות מסויומות אשר נורמליות בגורים אך ניתן לראות אם יש משהו חריג מהבחינה הזו. הפאנל הביוכימי מראה תפקוד של איברים שונים בגוף כגון כליות, כבד לבלב. כמו כן הוא בודק רמות של מלחים (אלקטרוליטים) בדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו