מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוגסיטיטינגלאה13/01/2010
בוקר טוב,
אני שומרת על כלבה לחודש הקרוב
היא בת שנה-שנה וחצי
מסוג שנראה כמו פקינז, לבנה מלאה שערות כמו שטיח אמבטיה קטן (אני רק יודעת שהיא גזעית)
הבעלים הבטיחה שהיא מחונכת ובכל מקרה שאשאיר לה עיתון כשאני יוצאת מהבית.
אני מוציאה אותה ב 06.00 או ב 07.30 (תלוי אם יש לי אימון) לכ 20 דק'-חצי שעה.
ושוב ב 18.30 כשחוזרת מהעבודה 30 דק'-45 דק'
ושוב ב 23.00 ל 20 דק'
כשחזרתי אתמול הביתה היה פיפי בכמה מקומות אבל לא על העיתונים שפיזרתי.
הבוקר, כשקמתי לשירותים, היא התיישבה לידי והשתינה (כמובן לא באסלה...)
היא לא מוכנה לעלות או לרדת מדרגות. ואני גרה בקומה רביעית בלי מעלית...
מעולם לא היה לי כלב (עכשיו אני מבינה למה) ואני לא אשרוד חודש...
אני מתחננת - הצילו!!!
מה אתן מציעות לי לעשות כדי שלא תשתין בבית ותסכים לרדת מדרגות?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגסיטינג
ד''ר קרן פרץ24/01/2010שלום לאה,
חינוך לצרכים עלול לקחת זמן ודורש הרבה סבלנות והתמדה מצד הבעלים. מאחר ואת תהיה עם הכלבה רק לחודש הקרוב אני לא בטוחה אם הנסיון לחנך וללמד יעבוד.
כדאי לנסות ולברר באיזה זמנים ביום הכלבה רגילה לצאת ולנסות להוציא אותה בזמנים אלה. את אמנם מוציאה אותה לפרקי זמן ארוכים יחסית אבל יתכן וזה בזמנים שונים ממה שרגילה. כמו כן 12שעות מהבוקר עד הערב עלול להיות יותר מדי זמן בשבילה להתאפק. את יכולה בשלב ראשון לנסות לסגור אותה באזור ספציפי בבית בשעות שאינך נמצאת ולפזר שם עיתונים וכך היא לא תעשה את הצרכים בכל הבית. שנית כדאי לנסות לראות אם יש אופציה להוציא אותה לסיבוב קצר בצהריים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)