מצוננת ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוננת ?
    נטלי
    17/01/2010

שלום הכלבה שלי בת שנה ואני חושבת שאולי היא מצוננת ... אני לא בתוכה אולי זה הרבה יותר מיזה היא משתעלת ונחנקת .. עושה כאילו היא מקיאה עכב השיעול נזלת ירוקה מאוד ואני תוהה מה אני יכולה לעשות בעניין ... האם אפשר אולי להישתמש בתרופה ביתית או חייב ביקור אצל וטרינר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוננת ?

הוספת תגובה

• הפרשות ירוקות מהאף ושיעול

ד''ר סמדר טל
    24/01/2010

שלום נטלי, הפרשות ירוקות מהאף ושיעול הוא דבר לא תקין. הדבר יכול לנבוע מבעיה בדרכי הנשימה העליונות כגון דלקת גוף זר וכו' או אף מבעיה בדרכי הנשימה התחתונות כגון דלקת ריאות. בשלב ראשון אני ממליצה לקחת את הכלבה לבדיקה אצל וטירנר בהקדם. הוטרינר יוכל לבחון את ההפרשות והשיעול, יקשיב לקולות הנשימה, במידה והוא יחשוד בבעיה ריאתית יתכן והוא ימליץ על צילום רנטגן. במקרה זה אין תרופה ביתית אשר ניתן להמליץ עליה מבלי לבדוק את הכלבה. אני ממליצה לקחת אותה לוטרינר בהקדם על מנת שלא תחול החמרה במצבה.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו