מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רצועה צולבתסורנה31/01/2010
יש לי שאלה יש לי כלב צ'או צ'או ...במשך חודשיים כשהוא היה הולך הוא היה צולע ....עכשיו לפעמים בלילות הרגל שלו הייתה נתפסת ולא היה יכול להזיז אותה ..וגם כשהוא יושב למטה ושהוא רוצה לקום גם כן הרגל גם כן נתפסת ..עכשיו הלכנו ועשינו לו צילום רנטגן ואמרו שזה קרע ברצועה הצולבת מאחורה של הרגל ....הוא מקבל טיפול לחצי שנה ככה אמר הוטרינר אבל יש לי שאלה האם זה אפשרי שרצועה זו תוכל לחזור לעצמה להתרפא לחלוטין ???? בתוצאה מהריפוי הזה או שיהיה לה משו שקשור לזה בעתיד או בכלל ניתוח ...תודה מראש :P סורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצועה צולבת
ד''ר סמדר טל02/02/2010רצועה קרועה אינו נרפאת או מתאחה. סוג הטיפול תלוי כמובן בסוג הפציעה - קיימות בברך שתי רצועות צולבות - קדמית ואחורית. לעיתים קיים קרע באחת או בשניה (בדרך כלל הקרע בקדמית) ולעיתים הקרע חלקי. פעמים רבות מתלווה לקרע גם קרע במניסקוס. במקרים של קרע הטיפול בדרך כלל כירורגי ומיועד לייצב את הרגל על מנת שלא "תחליק"הברך מחוסר יציבות ובכך יימנעו בעיות עתידיות של צליעה, דלקות פרקים וכיוצא באלה. בזמן הניתוח נבדקת מידת הנזק לרצועות וכן המניסקוסים והתיקון בהתאם. לעיתים הקרע חלקי ואז הטיפול יכול להיות קונסרבטיבי וכולל תרופות ושיקום של הרגל.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)