מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוות פתאומי של חתולה סיאמיתאלון סגל01/02/2010
שלום רב!
לפני יומיים נפטרה בצורה פתאומית מוקה- החתולה שלנו שהייתה בת 6. עד לאותו ארוע לא הייתה חולה כלל. חשוב לנו לציין שמוקה הייתה חתולת בית ולא יצאה החוצה. כמו כן היה לה עודף משקל.
נשארנו כואבים ובחוסר ודאות מטרידה לגבי מה שקרה..
ביום א' לפנות בוקר התעוררנו לקולות יללה והקאות של מוקה. בתחילה הסתובבה בבית והקיאה מעט במקומות שונים ולאחר כ10 דקות הפסיקה להסתובב ונשכבה בפינת החדר. היה נראה שהיא פחות בסטרס אם כי נשמה בכבדות. ניסינו לתת לה לשתות אך היא לא נגעה במים. כמו כן הייתה אפטית אליינו ולא הגיבה. דיברנו עם בית החולים הוטרינרי אך עוד לפני שהספקנו לקחת אותה לבית החולים (כחצי שעה לאחר שהתחיל הארוע) היא הפסיקה לנשום ומתה.
נודה מאד אם אפשר יהיה לעזור לנו להבין מה האפשרויות למה שארע ואם היה איזה שהוא סיכוי להחיות אותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתולתכם
ד''ר סמדר טל02/02/2010ראשית - צר לי מאוד על המקרה. אני יודעת היטב מהי פרידה מחיית מחמד אהובה וודאי בפתאומיות.
לגבי תשובות- ברור שאי אפשר לתת תשובות ללא נתיחה לאחר המוות אולם מוות פתאומי בדרך כלל נגרם מכשל של מערכת שהיתה באופן סמוי לא תקינה- כמו למשל- לב, או מהרעלה כלשהי- צמח, חומר , וירוס שהתפרץ לו לפתע ,או כיוצא באלה. קיימים כמובן גורמים נוספים למוות פתאומי- אולם אלה הגורמים הנפוצים.
ושוב - צר לי מאוד ואני משתתפת בצערכם ומקווה שתמצאו בבוא הזמן נחמה בזכרונות הנעימים מן התקופה שבה חתולתכם היתה עימכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)