מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילת זבל מהרחוב..דנית05/03/2010
הכלב שלי נוטה לאכול זבל מהרחוב....זה מתחיל משאריות אוכל של אנשים ומסתיים בפלסטיקים ושקיות,אני הולכת איתו עם רצועה אבל איכשהו תמיד בשנייה שאני לא שמה לב הוא כבר עם משהו בפה
היום הוא אכל כדור גדול של ניילון נצמד ואני ממש פוחדת מסתימת מעיים..האם לקחת אותו לוטרינר כבר עכשיו? האם יש איזושהיא דרך לגרום לו להקיא או לנסות להוציא לו בכוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת זבל
ד''ר עדי בן ישר08/03/2010אכילת זבל מסוכנת הן מפני גופים זרים שיכולים להתקע במקומות שונים במערכת העיכול, והן מפני מחלות וטפילים שונים ה"נשאבים" פנימה עם המזון.
במידה ואת לא מצליחה לשלוט על כלבך, ניתן לקנות האלטי (head halter) שמסייע מאד בשליטה על הכלב, או פשוט ללכת איתו בטיולים עם מחסום פה. לא רק שזוהי לא הרעה בתנאיו של הכלב, במקרים כמו כלבך זוהי הצלה שלו.
יש סיכוי לחסימת מעיים בעקבות הכדור ניילון שאכל, ולכן רצוי שתשגיחי עליו מקרוב בימים הקרובים. כל מצב של שלשולים, הקאות, אפטיה, או הרעה כלשהי במצבו יכולים להעיד על חסימה, ובמקרה כזה יש להגיע בדחיפות לווטרינר
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)