טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,לפני חודש נולדו לי חתולים (ב 11/2) ,היום גילתי שהאמא מתה מסיבה לא ידועה. האכלתי אותם גבינה והם אכלו קצת , בנוסף לכך הלכתי לבית מרקחת וקניתי להם מזרקים , השאלות שלי הם ככה: 1.האם הם ישרדו אם אני יאכיל אותם במזרק.? 2.כמה פעמים ביום עליי להאכיל אותם? 3.ובאיזה גודל של מזרק הם צריכים לאכול?(cc) 4. אפשר להאכיל אותם בחלב רגיל ?(של תנובה אוו יטבתה)
אודה לך הרבה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמו גם תינוקות, צריכה לספק להם את מלוא המרכיבים הדרושים להם לגדילה ולהתפתחות, ואת מלוא האנרגיה. גבינה או חלב בלבד אינם מספיקים. קיימים מוצרים שהינם "תחליף חלב אם" (כמו מטרנה) לגורי חתולים. באריזות אלו קיימים גם בקבוקונים קטנים בהם את יכולה להאכיל אותם. ניתן למצוא תחליפים אלו במרפאות ווטרינריות ואולי גם בחלק מחנויות הציוד לבעלי חיים. בגילם (גיל חודש) יש להאכילם בהתחלה כל שעתיים-שלוש וניתן להתחיל לשלב גם אכילת מזון גורים רך ואח"כ יבש
רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד