מעבר דירה עם חתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה עם חתול
    דני
    12/03/2010

שלום
    יש לי חתול מזה כשנה וחצי.
    מצאתי את החתול בחצר של השכונה. החתול היה רגיל לבלות את רב זמנו בחוץ והיה חוזר הביתה לפחות פעם ביום, לאכול ולנוח ואז מבקש לצאת שוב החוצה.
    לפני כחצי שנה עברתי דירה (בניין קומות) ומאז החתול מסרב לצאת מהדירה. אני מנסה לשכנע אותו ולפתות אותו לצאת החוצה אך ללא הצלחה.
    השאלה שלי היא האם לדעתך החתול סובל מכך שהוא לא יוצא החוצה למרות שהיה רגיל לבלות את רב זמנו בחוץ. אני מניחה שהוא לא יוצא מאחר והסביבה חדשה וזרה לו והוא מפחד.
    האם יש דרך כלשהיא לגרום לו לצאת החוצה?

אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר דירה עם חתול

הוספת תגובה

• חתול בית

ד''ר עדי בן ישר
    13/03/2010

אינני חושבת שיש סיבה לשכנעו לצאת החוצה. בדרך כלל הבעיה הפוכה, כאשר מנסים למנוע מחתול שרגיל לצאת ולהשאירו בבית. הרחוב מלא סכנות לכלבים ולחתולים משוטטים כולל תאונות דרכים, אכילת זבל ורעלים, הכשות נחש, מחלות שונות ועוד. במידה וחתולך מעדיף להיות בבית, את יכולה לשפר את אורח חייו ע"י הוספת גירויים שונים כגון משחקים, החבאת המזון במקומות שונים בבית, אזורי מרבץ גבוהים, עמודי גירוד, משחקי ציד (חכת משחק שמוצאת לזמן המשחק בלבד) ועוד.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו