בעיה בשליטה במתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בשליטה במתן שתן
    איילת
    31/03/2010

שלום לכם
    יש לי כלב מקסים בן חמש שנאסף מהרחוב הוא קטן ומעורב לא ברור לי באיזה כלבים התיאור הכי טוב בשבילו הוא טרייר ננסי

לאחרונה הוא לא מצליח לשלוט על מתן השתם שלו
    אם משהו מרים קול הוא משתין,
    אנשים חדשים בבית הוא משתין
    הוא נבהל הוא משתין
    אני לא יודתעת מה לעשות
    הוטרינר אמר לי בבשיקה האחרונה והחיסון כי הכל תקין אצלו
    ואני אבודה אני לא יכולה לחיות ככה ואני לא רוצה למסור אותו

האם יש פתרון
    האם יש בעיה רפואית שגורמת לזה

הכלב עצמו מדוכא מזה ובכל פעם שהוא משתין הוא מתחבא אם אני לא שם וקוראת לו להרגיע אותו הוא יברח למתחת לספה לחצי יום

אשמח אם תוכלו לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בשליטה במתן שתן

הוספת תגובה

• בעיה התנהגותית

ד''ר עדי בן ישר
    02/04/2010

לפי העולה מתיאורך, מדובר כאן בבעיה התנהגותית ולא רפואית. כנראה שכלבך משתין כתגובה של בהלה - אם זה כתוצאה מאנשים שמפחידים אותו ואם זה מבהלה אחרת. צריך להוריד את רמת הפחד של הכלב ע"י טיפול בכל גורם לגופו. לדוגמא, במידה וכלבך מפחד מאנשים חדשים שנכנסים לבית, יש להורות לאנשים שלא להתייחס אליו או לגשת אליו על מנת שלא יבסס את פחדיו שאנשים חדשים באים לתוקפו. לאחר שיתרגל לאנשים שמסתובבים בבית ולא "מציקים" לו, ניתן לשים ליד אנשים ממתק לכלב אליו הוא ייגש (ויתקרב אל האנשים) מבלי שיגעו בו, לאחר מכן האנשים יביאו לו את הממתק, וכן הלאה. זהו תהליך ארוך הדורש סבלנות רבה ומומלץ בחום לפנות למאלף מקצועי שיכול לעזור לך באילוף זה

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו