מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב מקיא ואפאטי- שאלה דחופה!!!הילה20/04/2010
מאתמול בלילה הלברדור שלי, בן השנה וחודש, מקיא נוזלי קיבה. הוא מסרב לאכול ובקושי רוצה לקום מהמקום שלו. כל הזמן ישן...
הייתי איתו אצל הוטרינר הבוקר, הוא בדק לא את הבטן ועשה צילום, כנראה שהכלב אכל זבל ושטויות שתקועות לו בקיבה.
ההוראות של הוטרינר היו צום עד מחר בבוקר ולאחר מכן אוכל עטיר סיבים שנתן לנו, במנות קטנות.
מאז שהיינו אצל הוטרינר הכלב הקיא עוד פעמיים.
הוא מאוד אפטי וסטטי, כל הזמן שוכב וישן מה שמאוד לא אופייני לו.
אני מפחדת שמדובר בהרעלה או משהו אחר שתקף אותו...
ניסיתי לתת לו מים, לאחר כמה דקות הוא הקיא אותם.
ניסיתי לתת לו כמה גרגירים מהאוכל אבל הוא בכלל לא רוצה לאכול...
אני מתה מפחד...
האם לא מסוכן להמתין איתו?..
האם אין צורך בבדיקות דם?...
אשמח לתשובה מרגיעה... ומהירה כי אני לא מסוגלת לעצום עין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלב מקיא בתדירות גבוהה
ד''ר עדי בן ישר22/04/2010צריך להגיע שוב לווטרינר על מנת שיעריך את מצבו מחדש. יתכן ומדובר בגוף זר שתקוע בוושט, בתולעת הפארק, באבצס המתחבא באיזור הצוואר, בדלקת חריפה של מערכת העיכול העליונה ועוד.
לכן, רצוי לחזור לווטרינר ולהמשיך לבדוק את הכלב ואולי אף לאשפז אותו לזמן מה על מנת שיקבל את התרופות והנוזלים דרך הוריד תוך כדי השגחה מתמדת.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)