חתולה מתנהגת מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתולה מתנהגת מוזר
    חופית
    08/05/2010

שלום,
    לפני כשבוע מצאתי חתולת רחוב בת כחודשיים בערך. החלטתי לאמץ אותה מחוץ לבניין שלי, אך יש לה התנהגות מוזרה. היא כל הזמן מייללת ועכשיו שמתי לב שיש לה בטן ממש נפוחה. הסתכלתי לראות אם יש שאריות צואה כדי לנסות להבין אולי היא לא עושה צרכים אבל לפי איך שזה נראה היא כן עושה. בגלל הבטן היא מדדה ובקושי הולכת. זה ממש נראה כמו הריון אבל לפי מה שידוע לי חתולות בגיל כזה לא מסוגלות להיכנס להריון. אציין שיש לי נסיון עם חתולים וניסיתי לשחק איתה ע"י הזזת חפץ כמו נחש והיא ממש לא מגיבה, אפשר לומר שהיא מפחדת.
    מה נראה לכם שהתסמינים הללו אומרים ומה עלי לעשות? אציין כי אין לי עניין להפוך אותה לחיית המחמד שלי, אבל חשוב לי לטפל בה ושהיא לא תהיה מוזנחת.מה הטיפול המינימלי שאני יכולה לתת לה ואם אני הולכת לוטרינר שיבדוק אותה במה זה כרוך וכמה עלות ביקור כזה עשוי לעלות לי.
    בתודה מראש,
    חופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתולה מתנהגת מוזר

הוספת תגובה

• חתולה מתנהגת מוזר

ד''ר תמר נרקיס
    08/05/2010

על פי תיאורך נשמע שהחתולה חולה. חשוב לדעת האם היא משלשלת, ואם היא אוכלת ושותה.
    אני ממליצה לך לגשת לוטרינר שיבדוק אותה וינסה להבין מדוע היא אפטית ומדוע הבטן נפוחה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו