מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפרים של חתולה שנפתחים שוב ושובקרן גיגי09/05/2010
שלום רב,
החתולה שלי עברה עיקור לפני כ חצי שנה....כחודשיים לאחר מכן שמתי לב שנפתחו לה התפרים הפנימיים , לקחתי אותה חזרה לוטרינרית , היא השתמשה הפעם בחוט חזק יותר ולא תפרים נספגים כמו בעיקור....ולאחר כחודש שוב נפתחו התפרים הפנימיים עם החוט החזק ושוב סגרנו אותם הפעם עם החוט השחור...יש לציין שהחיצוניים תמיד התאחו במלואם בכל פעם....חששנו לסכרת אך אחריי בדיקה הבנו שלא זה המקרה.
כעט שבועיים אחריי הסגירה שלישית עם החוט השחור...נראה שהתפרים החיצוניים נפתחים שוב והחוטים השחורים מבפנים יוצאים החוצה....
אני חוששת שאולי החתולה לא מקבלת טיפול מקצועי בכל פעם הוטרינרית פותחת אותה מרדימה אותה ומנתחת מחדש....ונראה שאין לזה סוף.......היא אמרה לי שנצטרך שוב לפתוח אותה ולתפור אותה מחדש.....מה לעשות???
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תפרים
ד''ר תמר נרקיס09/05/2010פתיחה של תפרים פנימיים כל כך הרבה פעמים אכן נדירה ביותר ויש להבין מדוע התפרים נפתחים בכל פעם מחדש. בכל מקרה חשוב מאד לסגור את החתך הפנימי שוב, בהרדמה מלאה.
עליך להתייעץ עם הוטרינרית לגבי הסיבה להפתחות התפרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)