מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתולה שמתגרה בכלבה שלי באופן קבועדניאל12/05/2010
היי, יש לי כלבה בת 5 [פחות או יותר]. מגיל צעיר חינכנו אותה ואילפנו אותה כך התקשורת שלי איתה חזקה והיא כמעט תמיד מקשיבה לי. הבעיה היא שיש חתולה שנהנת להציק לה! נגיד אם אנחנו קושרים אותה שבאים אורחים כדיי שלא תבהיל אותם [היא אסקי סיבירי עם זאב כך שהיא דיי מפחידה] החתולה מתגנבת לחצר בלי שנראה ונוגעת לכלבה שלי בדברים או מתיישבת ליידה במרחק שהיא כמעט נוגעת בה ואז היא מתחילה לנבוח בתסכול ולהשתולל. מצד אחד אני לא רוצה לשחרר אותה שלא תפגע בחתולה [למרות שקשה להפטר ממנה.. ואני מבינה את התסכול שהיא גורמת לכלבה שלי] אבל מצד שני זה פוגע לי באילוף כי כל פעם שהכלבה שלי רואה חתול היא משתגעת וזה סיוט להוציא אותה לסיבובים ככה.
איך אני מצליחה להפטר מהחתול וללמד מחדש את הכלבה לי להרגע בסביבה עם חתולים ולא לגרור אותי או לקפוץ לי פתאום בסיבוב?!
בנוסף אני אציין ששקלנו לאמץ את החתולה שהייתה גורה אבל בגלל כל הריבים המתמידים בינה לכלבה שלי [שהגיעו למקרים בהם היה סיכון לשניהם] ויתרנו ולכן כנראה היא מסרבת לעזוב ולא לחזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוש חתולה
ד''ר עדי בן ישר16/05/2010קשה לגרש חתול ממקום בו הוא קיבל חום, אהבה ומזון. ניתן לנסות ולהרגיל את כלבתכם לחתולים ע"י מגע מבוקר וקרבה לגורי חתולים שאינם יודעים עדיין ש"צריך" לפחד מכלבים. כמובן עליכם להשגיח על כלבתכם שלא תתקוף, אך כך היא תוכל לרחרח חתול מבלי שהוא יבהל ויפעיל אצלה טריגרים של ציד.
במידה ואינכם מעוניינים בכך, ניתן להזמין לוכד חתולים שילכוד את החתולה ויעבירה למקום אחר. אופציה נוספת היא התזת מים כשהחתולה מתקרבת. קחו בחשבון כי במעשה זה תגבירו ותקבעו את התנהגות כלבתכם בגירוש חתולים מסביבתה.
בהצלחה ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)