נפיחות אצל הכלבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות אצל הכלבה
    דני
    29/05/2010

יש לי כלבת לברדור בת 7 (בערך) ולפני כמה ימים שמתי לב לנפיחות ליד רגל ימין הקידמית שלה.. זה כזה מאחורי השוק עצמו על הגוף שלה.. וזה קצת מלחיץ אותי, יש סיבה ללכת לוטרינר חירום? או שזה לא משהו רציני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות אצל הכלבה

הוספת תגובה

• דחוף!!

דני
    29/05/2010

זה ממש דחוף!! בבקשה עזרה מהר, כל מי שמבין באנטומיה של כלבים או מה שזה לא יהיה, אני חייב לדעת מה זה עלול ליהיות ואם זה מצריך בדיקה בהולה אצל וטרינטר חירום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף!!

דני
    30/05/2010

זה ממש דחוף!! בבקשה עזרה מהר, כל מי שמבין באנטומיה של כלבים או מה שזה לא יהיה, אני חייב לדעת מה זה עלול ליהיות ואם זה מצריך בדיקה בהולה אצל וטרינטר חירום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות ברגל

ד''ר תמר נרקיס
    30/05/2010

שלום דני,

לא ציינת האם הכלבה מרגישה טוב, האם היא מלקקת או מתעסקת באזור הנפיחות, האם האזור חם או כואב לה.
    בכל נפיחות חריגה אני ממליצה לגשת לוטרינר שיבדוק במה מדובר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות

דני
    30/05/2010

היא מרגישה מצויין, כך לפחות זה ניראה.. היא משחקת בחוץ ומשתוללת, האיזור אינו חם והיא לא מתעסקת בו, אך הוא נפוח מאוד, עם יד פתוחה תופסים את כל הנפיחות...מה זה יכול ליהיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו