משהו חמור קרה לכלב שלי דחוףףףף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו חמור קרה לכלב שלי דחוףףףף!!
    בראל
    31/05/2010

יש לי כלב פקינז והוא ישב לידי פתאום הוא נהיה פוזל לגמריי הוא התחיל לרוץ ולשכב על הבטן אחר כך עמד והחליק על הבטן שוב מיד אחר כך הוא הפסיק לזוז ולא יכל לזוז כלל והזנב שלו תמיד היה מורם אני לא יודע מה קרה לו אבל בבקשה תגידו לי מה לעשות זה חשוב מאוד אני מודאג מכך שזה יכל לקרות לו שוב ושיהיו תוצאות חמורות יותר בבקשה ענו לי בדחיפות תודה!!

בראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך שאלה

בראל
    31/05/2010

ובנוסך לכך שכחתי להזכיר כי לכלב שלי יש טיקים הוא מזיז את הראש לצדדים כמה פעמים לצד שמאל כמה פעמים וכו' וזה נמשך...
    מה עלי לעשות בבקשה...

בראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקינז

ד''ר תמר נרקיס
    01/06/2010

לפי התאור שלך נשמע שיתכן שהכלב סובל מבעיה עצבית אקוטית. המצב שאתה מתאר הוא חמור ואני ממליצה לך לגשת מיד לוטרינר (יש וטרינרים זמינים גם בלילה), כדי שמצבו לא יחמיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו