גור כלב מעורב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור כלב מעורב
    דפי
    06/06/2010

שלום,

יש לי גור כלב מעורב בן 7 חודשים הוא אצלי כמעט 5 חודשים.

מאז שהבאתי אותו יש לו בעיה או שאולי לא?!

בהתחלה חשבתי שהוא "גור מלא באהבה" אבל לפי כלבים אחרים אני רואה שהוא מאוד שונה מכל הכלבים אצלנו בשכונה ובכלל וזה מתבטא בכך:

כשאני מורידה אותו והוא רואה אנשים הוא ממש מתחנן ללכת אליהם בכך שהוא עושה מין בכי ומושך ברצועה.
    כשאני מדברת עם מישהו בחוץ הגור קופץ על אותו אחד מקשקש בזנב בעוצמה ועושה קולות של בכי שהוא ירים אותו.

גם מהחלון כשהוא יושב אותו דבר.
    מה שכן כמה פעמים הוא ברח לי כשקראתי לו הוא לא בא, אבל כל אחד ממש כל אחד שקרא לו הוא ישר בא אליו .

תמיד שואלים אותי "מה יש לו" "למה הוא מתנהג כך?" אני עונה שהוא אוהב אותם ורוצה לשחק.

האם זה טבעי ?

אודה לכם שתעזרו לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גור כלב מעורב

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

דפי
    06/06/2010

בזמן שהוא קופץ על אנשים כשהם באים ללטף אותו בורח לו שתן.
    זה קורה גם בבית כשאני חוזרת מבחוץ ונכנסת לבית ישר הוא קופץ עליי ובורח לו שתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גור מתרגש

ד''ר תמר נרקיס
    06/06/2010

נשמע שיש לך גור נחמד, סקרן וחברותי! זוהיה תנהגות נורמאלית לגורים צעירים ואפשר ורצוי לעודד אותו להיות חברותי לאנשים ולכלבים אחרים.
    יש גורים שבורח להם שתן בזמן שהם מתרגשים והתופעה לרוב חולפת כשהם מתבגרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו