מצוקה: שרירים תפוסים אצל כלב בוגר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה: שרירים תפוסים אצל כלב בוגר.
    לימור
    07/06/2010

שלום, יש לי כלב לברדור כבן 12.
    ביום שישי לקחתי אותו לחוף הים, הוא שחה רץ והשתולל כאילו היה גור צעיר. הבעיות התחילו כשחזרנו הביתה. הבחור סובל מכאבים מטורפים שמתבטאים בקושי שלו ללכת, לקום מהרצפה, ואף בבכי תמרורים במשך הלילה. אני מתעוררת יושבת לידו ומשתדלת לעסות את רגליו ואת איזור האגן (ידוע שלברדורים בוגרים סובלים מבעיות אגן, דבר שרק מגדיל את הכאב כנראה)
    כמו שאמרתי המצב כך כבר מיום שישי. אנו מרגישים חסרי אונים ! איך אפשר לעזור לו? או להפחית בחומרת המצב?

כל עצה, ולו הקטנה ביותר תועיל ותתקבל בברכה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאמץ גופני בגיל מבוגר

ד''ר סמדר טל
    07/06/2010

כמו אצלינו- גם כלבים מבוגרים אינם יכולים לעשות פעילות גופנית רבה בבת אחת ולא לשלם על כך מחיר של כאבים ואי נוחות. כמו כן- ייתכן במזג האויר הקיצי - שכפות הרגליים נכוות מעט או הרבה- וכתוצאה מכך לכלב יש כאבים וקשיים בהליכה. באם אתם רואים פצעים או כוויות על גבי כפות הרגליים יש לטפל בקומפרסים וחבישות.
    אני ממליצה בחום לקחת את הכלב לבדיקה על מנת לודא שאין סיבות מיוחדות לכאב מלבד כאבי מרפקים ושרירים - ועל מנת לקבל עבוך כלבך טיפול הולם להפחתת כאביו - נשמע שהוא סובל מאוד.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אעשה כן, תודה רבה.

לימור
    07/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו