מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת ארנביםעומרי09/06/2010
שלום,
יש לי ארנב שמוט אוזניים בן חודשיים,יש לי מספר שאלות:
1) אני נותן לו אוכל של "ורסה לגה" , רציתי לדעת האם האוכל הוא ברמה טובה, כי הבנתי שכל החברות המכילות אוכל "צבעוני" מדובר בג'אנק. ואם לא איזה אוכל מומלץ ושל איזה חברה, והאם ניתן להשיג באזור חיפה.
2)הארנב מקבל חציר אספסת, אך כשהבחנתי בשתן סמיך ולבן החלפתי לו לחציר של פרות, אני לא סגור איזה סוג חציר זה. בכל אופן הארנב לא מוכן לאכול את זה, ולדעתי הוא מתקשה קצת עם החציר הזה. אני מערבב לו את החציר עם האספסת, אך הוא אוכל רק את האספסת.
הבנתי שטוב לתת לארנב חציר בקיה או דגן, אין לי מושג איפה משיגים את זה. בכל החנויות שהייתי היה רק אספסת. אשמח לעזרה בנושא. אני גר באיזור חיפה.
תודה
עומרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת ארנבים
ד''ר תמר נרקיס10/06/2010שתן נורמאלי של ארנבונים הוא כהה מאד וסמיך!
הזנה המומלצת לארנבונים היא אספסת באופן חופשי, עלים ירוקים- עלי בייבי, העלים של גזר, פטרוזילה, עלי סלק ומעט כופתיות לארנבונים.
ירקות הם לא מזון מתאים לארנבונים- אפשר לתת אותם כצ'ופר אבל בכמויות מאוד קטנות וזאת כי הם עשירים בסוכר ויכולים לגרום לשלשול.
לגבי החברות המייצרות מזון לארנבונים- אינני בקיאה בחברות השונות ואני ממליצה לך להתייעץ עם וטרינר שמתמחה בחיות אקזוטיות.
את האספסת, המהווה את עיקר המזון, ניתן להשיג בחנויות לבעלי חיים או באורוות סוסים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)