תזונת ארנבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת ארנבים
    עומרי
    09/06/2010

שלום,
    יש לי ארנב שמוט אוזניים בן חודשיים,יש לי מספר שאלות:
    1) אני נותן לו אוכל של "ורסה לגה" , רציתי לדעת האם האוכל הוא ברמה טובה, כי הבנתי שכל החברות המכילות אוכל "צבעוני" מדובר בג'אנק. ואם לא איזה אוכל מומלץ ושל איזה חברה, והאם ניתן להשיג באזור חיפה.
    2)הארנב מקבל חציר אספסת, אך כשהבחנתי בשתן סמיך ולבן החלפתי לו לחציר של פרות, אני לא סגור איזה סוג חציר זה. בכל אופן הארנב לא מוכן לאכול את זה, ולדעתי הוא מתקשה קצת עם החציר הזה. אני מערבב לו את החציר עם האספסת, אך הוא אוכל רק את האספסת.
    הבנתי שטוב לתת לארנב חציר בקיה או דגן, אין לי מושג איפה משיגים את זה. בכל החנויות שהייתי היה רק אספסת. אשמח לעזרה בנושא. אני גר באיזור חיפה.

תודה

עומרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת ארנבים

הוספת תגובה

• תזונת ארנבים

ד''ר תמר נרקיס
    10/06/2010

שתן נורמאלי של ארנבונים הוא כהה מאד וסמיך!
    הזנה המומלצת לארנבונים היא אספסת באופן חופשי, עלים ירוקים- עלי בייבי, העלים של גזר, פטרוזילה, עלי סלק ומעט כופתיות לארנבונים.
    ירקות הם לא מזון מתאים לארנבונים- אפשר לתת אותם כצ'ופר אבל בכמויות מאוד קטנות וזאת כי הם עשירים בסוכר ויכולים לגרום לשלשול.
    לגבי החברות המייצרות מזון לארנבונים- אינני בקיאה בחברות השונות ואני ממליצה לך להתייעץ עם וטרינר שמתמחה בחיות אקזוטיות.
    את האספסת, המהווה את עיקר המזון, ניתן להשיג בחנויות לבעלי חיים או באורוות סוסים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו