כלבה חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה חולה
    yifi
    17/06/2010

שלום.
    אני אשמח לעצות מהוטרינר:
    יש לי כלבה מעורבת בת 5 שנים, מעוקרת ומחוסנת.
    ב-3 הימים האחרונים היא מאוד חלשה. עשינו לה בדיקת דם כללית שיצאה תקינה חמעט תופעה שמעידה על אלרגיה או תולעים.
    הכלבה קיבלה עירוי שבמהלכו התדרדר מצבה והיא החלה להתנשם בכבדות והקיאה מספר פעמים.
    נערכו לה בדיקת רנטגן וצילום בטן שלא הראו על שום דבר חריג. כרגע מצבה השתפר מעט והיא מטופלת באנטיביטיקה ושוב נערכה לה בדיקת דם שמחכים לתוצאותיה.
    הכלבה עדיין מאוד חלשה ונושמת נשימות קצרות ומהירות.
    יש רעיונות לגורמים לכך?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה חולה

הוספת תגובה

• כלבה חולה

ד''ר עדי בן ישר
    20/06/2010

לפי המתואר בסיפורך מדובר בתולעים או באלרגיה. רוב התולעים אותם מאבחנים נמצאות במערכת העיכול. יש לכך טיפול פשוט בכדור תילוע, דבר שאני בטוחה שהווטרינר שלך דאג לתת או לשו=לול המצאות תולעים אלו. יתכן גם תולעים או פרזיטים גדולים אחרים בגוף אותם יש לאבחן. במקרה של תופעה אלרגית - הרי שתגובה זו יכולה להיות למגוון חומרים החל מעקיצת חרק וכלה בחומרי ניקוי חדשים בבית. לעיתים תופעת האלרגיה חריפה ולוקח זמן לעזור לגוף להרגיע תגובה זו.
    אני מקווה שתמצאו את הגורם לתגובה זו על מנת שתוכלו להמנע ממנו בעתיד

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו