טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי כלב מסוג פקינז,הוא אצלנו כבר שנה..עד לפני חודשיים רק אמרו לו את המילה "טיול" והוא ממש שמח וקפץ והלך בשמחה,בחודשיים האחרונים הוא מסרב בתוקף ללכת,אנחנו נאלצים אפילו לצ'פר אותו עם ממתק ולהרים אותו במדרגות עד היציאה והוא לא משתף פעולה..לפני כן לא הייתה שום בעיה..חשבנו שהבעיה היא אולי בעיית החום וסיפרנו אותו לפני 3 ימים..אך עדיין הוא לא רוצה לצאת לאחר התספורת הוא גםומלקק את הישבן לעיתים קרובות שזה נראה לא תקין.. אני אשמח אם לפחות תתן לי כיוון מה אפשר לעשות כי זה ממש מטריד אותי..תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צריכה להיות לו סיבה טובה לכך. יתכן ומדובר בבעיה אורטופדית כגון כאבים באגן, מכה ברגל, ועוד. יתכן שמדובר בבעיה סיסטמית כגון חום גוף גבוה כתוצאה מדלקת במקום כלשהו, יתכן כי מדובר בבעיה התנהגותית כיוון שחווה טראומה מסויימת בזמן הטיול ועוד. על מנת לאבחן מהי הסיבה רצוי לגשת לווטרינר על מנת שיוכל לערוך לכלב בדיקה פיזיקאלית מקיפה ולמצוא גורמים אפשריים לבעיה זו ולטפל בהם. ליקוק באיזור הישבן יכול להגרם מסיבות רבות כגון תולעים בצואה, שקים אנאלים מלאים ו/או מודלקים, אלרגיה לפרעושים, פצע ברקטום שנגרם בעקבות השלשול ועוד. גשו אל הווטרינר המטפל על מנת שיבדוק מהי הסיבה ויטפל בגורם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר