טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אשמח אם תוכלו לעזור לנו , או לפחות לתת לנו כיוון יש לנו כלבה מעורבת קטנטונת בת שנה ומספר חודשים עד כה את כל צרכיה הייתה עושה כנהוג בחוץ, מזה 3 ימים אנחנו מוציאים אותה החוצה והיא לא עושה את צרכיה , אבל היא עושה בבית כשאנחנו לא נמצאים. היא גם לא אוכלת כפי שהייתה אוכלת (לבשלושת הימים האחרונים אוכלת את האוכל הייבש שלה במנות קטנות).
נשמח לקבל את הצעתכם
בברכה אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אלון, נשמע שהבעיה היא התנהגותית. האם הצואה תקינה? האם משהו השתנה בהרגלי הבית? אני ממליצה לכם ראשית לשלול גורמים בריאותיים כגון תולעים במעי, דלקת מעי, וכו'. ובמידה ולא נמצאו בעיות ספציפיות, לפנות למומחה בהתנהגות בעלי חיים שינתח את המצב ויוכל לתת לכם פתרונות מעשיים.
רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים