מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירי לידה......כרמל30/07/2010
ערב טוב הכלבה שלי כבר שבע שעות לוחצת ומתנשפת בחוזקה עם הפסקות של 5, 6 דקות וראיתי גוש קטן בגודל ענב שיושב ממש בפתח ועכשיו הוא לא נמצא ויש ריח נורא יש לה בחילות היא מנסה לעשות קיבה מתנשפת ובוכה מה לעשות ? היא כלבה גדולה שהוטרינר שלי אומר שאין מה לדאוג היא כבר יודעת מה לעשות . אני איתה פה בחדר היא הולכת אחריי לכל מקום אז אנחנו בחדר של הילד שהדלת נפתחת לחצר מרוצפת . האם יש משהו שאני יכולה לעזור לה חוץ מללטף .
ממני הנלחצת ודואגת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוקה בהמלטה
ד''ר עדי בן ישר30/07/2010הזמיני בדחיפות וטרינר לביתך או גשי עם הכלבה למרכז הווטרינרי הקרוב.אכן בדרך כלל רוב הכלבות יודעות להמליט לבד ללא כל עזרה מאיתנו. אבל כלבתך מראה סימני מצוקה ברורים.
הגורים אמורים להתחיל להגיע כ- 5-10 דקות לאחר שירדו המים ונפתח שק ההיריון הראשון. כמה זמן עבר ? אין לחכות מעבר לשעה לאחר שירדו המים- במקרה כזה, קראי לוטרינר בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, הכלבה הייתה במצוקה...
כרמל31/07/2010גור ראשון היה עם הידיים אחורה ולא יכול היה לצאת הוטרינר הוציא אותו מת, לאחר 10 דקות יצא הגור הראשון חי וכך עם הפסקות של שעתיים וגם 6 שעות בין המלטה להמלטה, מאתמול בשעה 9 בערב הגור הרביעי יצא. האם יש סיכוי שיהיה עוד גור או שפה זה מסתיים?
או כמו שאומרים המלטה יכולה להמשל 36 שעות?
תודה לכן אתן נהדרות. הגורה השלישית היתה במצוקה בלי אויר נורא חלשה מחרחרת אז נהגתי בה בדיוק כמו שד'ר טל אמרה לי החזרתי לה את האויר ניקיתי אותה הצמדתי אותה לפיטמה שלה וסחטתי לה חלב, לבד היא לא יכלה לשתות כך נהגתי לסירוגין והיום בבוקר היא כבר מוצאת לבד וגם נלחמת על פיטמה הנקבה היחידה 3 זכרים ונקבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר לידה?
כרמל02/08/2010הכלבה המליטה בשעה טובה יום שישי גור אחרון וכשהוא יצא הוא היה מאוד מלכלך ניקיתי אותו ורציתי לנקות גם את הדם שלה אז משכתי החוצה את השיליה . כך שאני יודעת שלא נשאר לה השיליה בתוך הרחם והיא לא מפסיקה לדמם, זה בסדר? כמה זמן היא צריכה לדמם?
זה דימום בכמות של מחזור רגיל כשהיא הייתה לפני הזיווג.
כמה זמן זה ימשך?
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר המלטה
ד''ר תמר נרקיס02/08/2010אם ההפרשות דמיות ולא נפסקות- גשי לוטרינר בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)