פצעים אדומים ומגרדים ברגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים אדומים ומגרדים ברגלים
    מוריה אברהם
    31/07/2010

שלום ,
    בשבוע שעבר עזרתם לי ולכלבי עם החור בעין .
    יש לי כלב בן 12 מגזע טרייר הוא אחרי ניתוח בעין שנעשה בתאריך 21/7/10 ביום רביעי.
    הוטרינר נתן לו אנטיביוטיקה כדורים "ציפרודקס 250" וטיפות עיניים "פנימיקסין " "וולטרן אופטה" למשך 10 ימים . אתמול(יום שישי) סיימנו את הטיפול האנטיביוטי והוטרינר אמר להמשיך עם הטיפות עיניים . ואז שמתי לב שביום יומיים האחרונים אני רואה שיש לכלב שלי ביד ליד הציפורן הנותרת שיש לכלבים , פצע אדום אדום כאילו גדל לו עוד חתיכה קטנה כזו של בשר או שזה חלק מגופו אינני יודעת , הוא נורא נורא מגרד את זה ושמתי לב שיש לו את זה בשתי ידיו וברגל אחת יש לו .
    ובנוסף ראיתי שיש לו אדום אדום לאורך כל הזנב (ניראה לי שהוא מגרד גם שם )
    אינני יודעת ממה זה נוצר או אם זה קשור לטיפול האנטיביוטי .

בבקשה את עזרתכם

שיהיה שבוע טוב
    תודה
    מוריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרוד

ד''ר תמר נרקיס
    02/08/2010

תגובה אלרגית לצפורל או לטיפות עיניים הינה נדירה ביותר. גשי לוטרינר שיבדוק את הכלב. האם הוא מטופל באמפולות נגד פרעושים? גירוד עשוי להגרם עקב אלרגיה לפרעושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד

מוריה אברהם
    02/08/2010

לפני כחודש הבאתי לו את הטיפות בשם : advantdx טיפות נגד קרציות ופרעושים . אלו טיפות שמטפטפים לכלב לאורך כל עמוד השדרה .
    למרות שביקשתי מהמוכר בקניון לחיות שאני רוצה את התרסיס "פרונטליין" שלפני כשנה השתמשתי בו והוא היה מעולה לכלב שלי אך המוכר אמר שאלו הטיפות הכי טובות אבל אני לא חושבת מכיוון שלכלב שלי יש קרציות באיזור למטה ליד איבר המין שלו והטיפות האלו לא הורידו את הקרציות
    מה עליי לעשות ? איך מורידים משם את הקרציות ? ואיזה חומר ממולץ ?

אשמח לעצתכם
    תודה
    מוריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמפולות נגד פרעושים

ד''ר תמר נרקיס
    02/08/2010

אמפולות נגד פרעושים יש לשים כל שלושה שבועות!!!
    אכן תרסיס פחות יעיל ולרוב פועל למשך זמן קצר יותר מהאמפולות.
    אם גם לאחר ששמת אמפולה נגד פרעושים וקרציות יש לכלב קרציות, מומלץ לשים לו קולר נגד קרציות, שהוא יעיל יותר ופועל למספר חודשים.
    לאחר ששמים אמפולה נגד קרציות אין לשטוף את הכלב למשך יומיים. לאחר מכן אפשר לשטוף אותו.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו