מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב וחתול מאומציםקרן01/08/2010
שלום רב,
לפני שבוע אימצנו כלבה מעורבת בת שנה וחצי. כלבה מדהימה וחכמה, מחונכת, עדינה, לא עושה צרכים בבית, מבינה מה שאומרים לה, החיבור בינינו מדהים והיא כבר התרגלה אלינו.
הבעיה - לפני יומיים מצאנו גורת חתולים נטושה וכמובן שהבאנו אותה לביתינו. הווטרינר אומר שהיא בת 3 שבועות. ההתעסקות איתה היא רבה.
מאז הכלבה לא עשתה פיפי וכבר פעמיים עשתה קקי בבית.
מה אפשא לעשות? איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו.
שאלה נוספת - לחתולה פשפשים, אני מסרקת אותה כל יום במסרק צפוף נגד כינים - האם ניתן להשתמש בפרונטליין? הכלבה עם חומר הגד פשפשים - האם היא עלולה להידבק?
אודה לכם על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבה וגורת חתולים
ד''ר תמר נרקיס02/08/2010אני ממליצה לכם להפריד בין הגורה לבין הכלבה- הכניסו את גורת החתולים לחדר נפרד שהכלבה לא תוכל להיכנס אליו. אני מאמינה שעם הזמן הכלבה תתרגל לנוכחות הגורה.
טיפול נגד פרעושים בגורה כל כך צעירה עלול להיות מסוכן. אם יש עליה פרעושים- יש לרסס כמות קטנה של ספריי פרונטליין על צמר גפן ולמרוח בעדינות עם הצמר גפן על גופה של החתולה, ולהימנע ממריחה באזור הפנים. אין לרסס בגיל כזה ישירות על גופה של הגורה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)