כלב וחתול מאומצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב וחתול מאומצים
    קרן
    01/08/2010

שלום רב,
    לפני שבוע אימצנו כלבה מעורבת בת שנה וחצי. כלבה מדהימה וחכמה, מחונכת, עדינה, לא עושה צרכים בבית, מבינה מה שאומרים לה, החיבור בינינו מדהים והיא כבר התרגלה אלינו.
    הבעיה - לפני יומיים מצאנו גורת חתולים נטושה וכמובן שהבאנו אותה לביתינו. הווטרינר אומר שהיא בת 3 שבועות. ההתעסקות איתה היא רבה.
    מאז הכלבה לא עשתה פיפי וכבר פעמיים עשתה קקי בבית.
    מה אפשא לעשות? איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו.

שאלה נוספת - לחתולה פשפשים, אני מסרקת אותה כל יום במסרק צפוף נגד כינים - האם ניתן להשתמש בפרונטליין? הכלבה עם חומר הגד פשפשים - האם היא עלולה להידבק?

אודה לכם על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב וחתול מאומצים

הוספת תגובה

• כלבה וגורת חתולים

ד''ר תמר נרקיס
    02/08/2010

אני ממליצה לכם להפריד בין הגורה לבין הכלבה- הכניסו את גורת החתולים לחדר נפרד שהכלבה לא תוכל להיכנס אליו. אני מאמינה שעם הזמן הכלבה תתרגל לנוכחות הגורה.
    טיפול נגד פרעושים בגורה כל כך צעירה עלול להיות מסוכן. אם יש עליה פרעושים- יש לרסס כמות קטנה של ספריי פרונטליין על צמר גפן ולמרוח בעדינות עם הצמר גפן על גופה של החתולה, ולהימנע ממריחה באזור הפנים. אין לרסס בגיל כזה ישירות על גופה של הגורה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו