אני צריך עזרה דחוף.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך עזרה דחוף.....
    בן ואביעד
    10/08/2010

הבאתי מבן דוד שלי כלבת פקינז בת 8 שהיא היתה אצל דוד שלי בצפון היתה משחקת נובחת מיתרוצצת בבית ופה אצלי יש תחושה שהיא בדיכאון היא לא משחקת לא נובחת ביכלל (אצל דוד היא הייתה כלבה שנובחת המון ) הייתי אצל וטרינר הוא אמר שהיא בריאה לחלוטין היא אוכלת ושותה ומאוד אוהבת לצאת החוצה אני מוציא אותה לפחות 5-6 פעמים ביום וכשהיא מגיע הביתה חוזר העצבות והיא נימצא בפינה שלה כל היום

מה עליי לעשות כדי שהיא תיסתגל מהר

נ.ב
    אני יודע שהכלבה לא צעירה כל כך אך אני רוצה שהיא תקשיב לי למרות שזה קצת קשה לחנך בגיל הזה

מה עליי לעשות בתודה מראש

בן ואביעד'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריך עזרה דחוף.....

הוספת תגובה

• כלבה חדשה בבית

ד''ר תמר נרקיס
    10/08/2010

לא ציינת כמה זמן הכלבה אצלך. אם מדובר במספר ימים, טבעי שהכלבה תהיה שקטה ובמצב רוח ירוד שכן העברת אותה מהבית שהיא רגילה אליו למקום חדש עם אנשים חדשים. חשוב לטייל איתה, לשחק איתה ולתת לה תשומת לב עד שתתרגל לביתה החדש.
    לגבי חינוך- אכן קשה יותר לחנך כלבים בגיל מבוגר, אך הדבר אינו בלתי אפשרי. אפשר להתייעץ עם מאלף כלבים לגבי אילוף וחינוך הכלבה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקינז

בן ואביעד
    10/08/2010

הכלבה אלצנו כבר יומיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקינז

בן ואביעד
    10/08/2010

נ.ב יש לי שאלה נוספת

הכלבה מסרבת לאכול את הדוגלי לכלבים מה אני צריך לעשות יכול להיות שהיא לא אוהבת את זה?

היא אוהבת לאכול טונה האם מותר לתת לה ?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר עדי בן ישר
    11/08/2010

אין בעיה עקרונית באכילת טונה, רק אסור שזה יהיה מזונה העיקרי של הכלבה. תוכל אולי לערבב לה את המזון היבש בטונה כך שריח הטונה ידבק בכל המזון. חשוב שתאכל מזון יבש מסחרי שכן הוא מכיל בצורה מאוזנת את כל צרכיה התזונתיים. במידה ולא אוהבת את הבונזו, ניתן להחליף לחברת מזון שונה

רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו