מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריך עזרה דחוף.....בן ואביעד10/08/2010
הבאתי מבן דוד שלי כלבת פקינז בת 8 שהיא היתה אצל דוד שלי בצפון היתה משחקת נובחת מיתרוצצת בבית ופה אצלי יש תחושה שהיא בדיכאון היא לא משחקת לא נובחת ביכלל (אצל דוד היא הייתה כלבה שנובחת המון ) הייתי אצל וטרינר הוא אמר שהיא בריאה לחלוטין היא אוכלת ושותה ומאוד אוהבת לצאת החוצה אני מוציא אותה לפחות 5-6 פעמים ביום וכשהיא מגיע הביתה חוזר העצבות והיא נימצא בפינה שלה כל היום
מה עליי לעשות כדי שהיא תיסתגל מהר
נ.ב
אני יודע שהכלבה לא צעירה כל כך אך אני רוצה שהיא תקשיב לי למרות שזה קצת קשה לחנך בגיל הזה
מה עליי לעשות בתודה מראש
בן ואביעד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבה חדשה בבית
ד''ר תמר נרקיס10/08/2010לא ציינת כמה זמן הכלבה אצלך. אם מדובר במספר ימים, טבעי שהכלבה תהיה שקטה ובמצב רוח ירוד שכן העברת אותה מהבית שהיא רגילה אליו למקום חדש עם אנשים חדשים. חשוב לטייל איתה, לשחק איתה ולתת לה תשומת לב עד שתתרגל לביתה החדש.
לגבי חינוך- אכן קשה יותר לחנך כלבים בגיל מבוגר, אך הדבר אינו בלתי אפשרי. אפשר להתייעץ עם מאלף כלבים לגבי אילוף וחינוך הכלבה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפקינז
בן ואביעד10/08/2010הכלבה אלצנו כבר יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפקינז
בן ואביעד10/08/2010נ.ב יש לי שאלה נוספת
הכלבה מסרבת לאכול את הדוגלי לכלבים מה אני צריך לעשות יכול להיות שהיא לא אוהבת את זה?
היא אוהבת לאכול טונה האם מותר לתת לה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר עדי בן ישר11/08/2010אין בעיה עקרונית באכילת טונה, רק אסור שזה יהיה מזונה העיקרי של הכלבה. תוכל אולי לערבב לה את המזון היבש בטונה כך שריח הטונה ידבק בכל המזון. חשוב שתאכל מזון יבש מסחרי שכן הוא מכיל בצורה מאוזנת את כל צרכיה התזונתיים. במידה ולא אוהבת את הבונזו, ניתן להחליף לחברת מזון שונה
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)