כלב לא אוכל ולא שותה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב לא אוכל ולא שותה
    עינת
    10/08/2010

אני ממש מודאגת וצריכה את עזרתכם

לפני יומיים הכלב חזר מהדוגסיטר שלו. לאחר שהות של יומיים. לא פעם שמתי לב שהבית של הדוגסיטר מטונף והזבל נגיש (והכלב מחפש תמיד מה שאפשר לאכול משם).
    מאז שהכלב חזר מהדוגסיטר, לא ראיתי אותו אוכל מהאוכל שלו או שותה אפילו פעם אחת. אבל כשניסיתי לפתות אותו עם בסקוויט של כלבים או נקניק (לערבב קצת עם האוכל) הוא אכל רק את הנקניק ואת האוכל ניפה גרגר גרגר. ושוב- אפילו לא שלוק אחד של מים.
    האם יתכן שהכלב נשנש יתר על המידה אצל הדוגסיטר והחליט שמעכשיו מתאים לו לאכול רק זבל או רק מה שטעים לו (כלומר אוכל של בני אדם?) אני יודעת שאין טעם לשאול את הדוגסיטר כי הוא בטוח ישקר, אבל השאלה היא מה עושים עכשיו. לא מטריד אותי שהוא לא אוכל כמו העובדה שהוא לא שותה בכלל, והוא נראה מיובש ומצומק
    האם לפנות לוטרינר? האם לתת לו לאכול בכל זאת כל מה שאפשר (ביסקויט, נקניק) רק כדי שיאכל משהו????
    רצוי לציין שמדדתי לו חום והיה 38 (הבנתי שזה תקין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב לא אוכל ולא שותה

הוספת תגובה

• עדכון קטן

עינת
    10/08/2010

דיברתי עכשיו עם הדוגסיטר ומסתבר שהכלב אכל בסבירות גבוהה מאוד שוקולד(!) אצלו
    הכלב שלי בינוני-קטן והבנתי שזה מאוד מסוכן להם
    מה עושים עכשיו? עברו יומיים מאז שהוא חזר מהדוגסיטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרעלת שוקולד

ד''ר תמר נרקיס
    10/08/2010

אכילת שוקולד (בעיקר שוקולד מריר) בכמות גדולה יכולה לגרום להרעלה. סימנים אופייניים להרעלת שוקולד הם חוסר מנוחה, ריור, רעידות ואפילו עוויתות. לא בטוח שמדובר בהרעלת שוקולד, נסי לברר איזה סוג של שוקולד הכלב אכל ובאיזו כמות וגשי לוטרינר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלב חולה

ד''ר תמר נרקיס
    10/08/2010

לפי מה שאת מתארת, הכלב שלך חולה. סביר מאד שהוא גם מיובש אם הוא לא שתה יומיים.
    גשי מיד לוטרינר שיבדוק את הכלב. יתכן שיהיה צורך בבדיקות דם וצילומים ובטיפול בנוזלים ותרופות.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו