מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב לא אוכל ולא שותהעינת10/08/2010
אני ממש מודאגת וצריכה את עזרתכם
לפני יומיים הכלב חזר מהדוגסיטר שלו. לאחר שהות של יומיים. לא פעם שמתי לב שהבית של הדוגסיטר מטונף והזבל נגיש (והכלב מחפש תמיד מה שאפשר לאכול משם).
מאז שהכלב חזר מהדוגסיטר, לא ראיתי אותו אוכל מהאוכל שלו או שותה אפילו פעם אחת. אבל כשניסיתי לפתות אותו עם בסקוויט של כלבים או נקניק (לערבב קצת עם האוכל) הוא אכל רק את הנקניק ואת האוכל ניפה גרגר גרגר. ושוב- אפילו לא שלוק אחד של מים.
האם יתכן שהכלב נשנש יתר על המידה אצל הדוגסיטר והחליט שמעכשיו מתאים לו לאכול רק זבל או רק מה שטעים לו (כלומר אוכל של בני אדם?) אני יודעת שאין טעם לשאול את הדוגסיטר כי הוא בטוח ישקר, אבל השאלה היא מה עושים עכשיו. לא מטריד אותי שהוא לא אוכל כמו העובדה שהוא לא שותה בכלל, והוא נראה מיובש ומצומק
האם לפנות לוטרינר? האם לתת לו לאכול בכל זאת כל מה שאפשר (ביסקויט, נקניק) רק כדי שיאכל משהו????
רצוי לציין שמדדתי לו חום והיה 38 (הבנתי שזה תקין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון קטן
עינת10/08/2010דיברתי עכשיו עם הדוגסיטר ומסתבר שהכלב אכל בסבירות גבוהה מאוד שוקולד(!) אצלו
הכלב שלי בינוני-קטן והבנתי שזה מאוד מסוכן להם
מה עושים עכשיו? עברו יומיים מאז שהוא חזר מהדוגסיטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעלת שוקולד
ד''ר תמר נרקיס10/08/2010אכילת שוקולד (בעיקר שוקולד מריר) בכמות גדולה יכולה לגרום להרעלה. סימנים אופייניים להרעלת שוקולד הם חוסר מנוחה, ריור, רעידות ואפילו עוויתות. לא בטוח שמדובר בהרעלת שוקולד, נסי לברר איזה סוג של שוקולד הכלב אכל ובאיזו כמות וגשי לוטרינר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלב חולה
ד''ר תמר נרקיס10/08/2010לפי מה שאת מתארת, הכלב שלך חולה. סביר מאד שהוא גם מיובש אם הוא לא שתה יומיים.
גשי מיד לוטרינר שיבדוק את הכלב. יתכן שיהיה צורך בבדיקות דם וצילומים ובטיפול בנוזלים ותרופות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)