מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעףאנסטסיה14/11/2007
שלום רב
יש לי חתולה פרסית בת 4 חודשים יפיפייה בצבע אפור, מאז שהיא אצלנו שמנו לב שעין ימנית שלה יותר קטנה מהשמאלית, ויוצאים משם נוזלים, שאלתי אנשים ואמרו לי שזה בסדר שלחתולעם פרסים תמיד יש בעיות עם העיניים
הזמנו רופא והוא אמר לנו שלחתולה שלנו יש מחלה שנקראת- עפעף שלישי ושחייב לעשות ניתוח, נתן משחה אנטיביוטית לשים לה ואנו רואים שיפור אין יותר נוזלים כמו שהיו
השאלה שלי אם באמת המחלה הזאת מסוכנת וצריך לעשות ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סמדר טל15/11/2007עפעף שלישי אינו מחלה- הוא קיים אצל כל החתולים הכלבים ואף אצלינו (אם כי מנוון). קיימות בעיות רפואיות שונות שמופיעות בעפעף שלישי- חלקן - מקורן בעפעף עצמו- בדרך כלל בלוטה של העפעף השלישי שנסתמת ומתנפחת, מצב המכונה cherry eye. בעיה זו דורשת כירורגיה מתקנת על מנת למנוע חיכוך מתמיד שעלול לגרום לדלקות ולכיבים בעין. קיימות בעיות אחרות ולפעמים העפעף פשוט עולה ומכסה חלק מן העין - זהו מצב המעיד לעיתים קרובות על מחלה כללית של הגוף. אני לא יודעת במה מדובר במקרה זה ולכן התשובה היא כללית- כדאי לברר לעומק ולהבין מהי בדיוק הבעיה ומה פתרונה האופטימלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)