מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלבה שלי התחילה להשתין בביתרותם17/08/2010
שלום לפני כשבועיים הכלבה שלי גולדן רטריבר בת12 בלי קשר לכלום העפעף השלישי שלה נסגר כמובן בתגובה לזה רצתי לווטרינר והוא בדק לה דם והביא אנטיביוטיקה וטיפות עיינים
מאותו זמן הכלבה שלי התחילה בנוהג מוזר של להשתין בבית מה שהיא אף פעם לא עשתה
כעבור שבועיים רחצתי אותה כי מסרו לי שהיא מסריחה מהשתן ושמתי לב שהיא רזתה בטירוף
היא שותה מלא נוזלים ואם פעם היא יצאה לשירותים רק כמה פעמים ביום עכשיו אם עובר יותר משלוש שעות היא משתינה בבית וגם העפעף עדיין לא נפתח עד הסוף
אני חושש עליה ואין לי מה לעשות כי הווטרינר אמר שכל בדיקות הדם שהוא עשה מראות שמצבה מעולה
הצילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבה משתינה בבית
ד''ר תמר נרקיס17/08/2010לפי מה שאתה מתאר, הכלבה שלך סובלת משתיה והשתנה מרובה, וככל הנראה מייצרת הרבה שתן ולכן לא מצליחה להתאפק ומשתינה בבית.
שתיה והשתנה מרובה, יחד עם ירידה במשקל יכולה לנבוע מסיבות רבות כמו מחלות כיליה, מחלות כבד, דלקות רחם ודלקות אחרות, בעיות הורמונליות, בעיות במח ועוד. האם הוטרינר ביצע גם בדיקות דם לתפקודי כבד וכליות? אם לא, מומלץ מאד לבצע בדיקת דם ביוכימית, ולבצע בדיקת שתן כדי לבדוק את ריכוזיות השתן והאם יש דלקת בשתן. כמו כן, מומלץ להמשיך עם בדיקות הורמונליות, ואולטראסאונד לבטן.
האם הכלבה עירנית או חלשה? האם היא אוכלת כרגיל או פחות מהרגיל?
יש לחזור לוטרינר ולהמשיך את האיבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רותם17/08/2010לפי מה שרואות עייני הכלבה מתנהלת בסדר גמור והיא ללא ספק עירנית ולא איבדה מהתיאבון שלה
אני יודע שהווטאינר עשה לה מלא בדיקות דם והוא אמר שהיא במצב תקין
אבל אני ממש חושש לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה והשתנה מרובה
ד''ר תמר נרקיס17/08/2010וודאו עם הוטרינר שבדק תפקודי כליות וכבד. בצעו בנוסף גם בדיקת שתן. אם לא יהיה שיפור במצבה מומלץ לבצע אולטראסאונד לבטן ובדיקות הורמונליות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)