כלבת פאג עם עוויתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבת פאג עם עוויתות
    טלי קליימן
    17/08/2010

שלום רב, יש לי כלבת פאג בת 7 וחצי שנים- לרוב כלבה בריאה מאד. לפני שני לילות כלבתי פתאום זינקה החוצה ממיטתה בסביבות השעה 3 וחצי לפנות בוקר והחלה להתעוות (רעידות, עיניים מתגלגלות וקצף לבן מהפה). בהתחלה חשבו שזו אפילפסיה מאחר ולמחרת העוויתות לא עזבוה ואף החמירו. עם זאת ומאחר והיא כבר בת 7 וחצי הבינו שלא מדובר באפילפסיה, אלא בגידול במוח/דלקת במערכת העצבים.כרגע היא מאושפזת בביה"ח הוטרינרי בבית דגן, ורציתי לדעת, מהם סיכויי ההחלמה של כלבתי והאם בשני המקרים מדובר במקרים פאטאליים? אני פשוט רוצה להיות מוכנה לקראת הבאות, גם אם לא מדובר במשהו טוב.. תודה, טלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבת פאג עם עוויתות

הוספת תגובה

• כלבת פאג מתעוותת

ד''ר תמר נרקיס
    17/08/2010

לפי מה שאת מתארת, כלבתך צריכה לעבור אבחון נוירולוגי שבו ישאבו נוזל שדרה ויעשו CT למח. בעקבות הבדיקות האלה יתכן שיהיה בידי הנוירולוגים יותר מידע באשר לסוג המחלה ממנה היא סובלת. לכל מחלה יש טיפול משלה ופרוגנוזה משלה. את נמצאת בידיים טובות ואני בטוחה שהרופאים בבית החולים הוטרינרי יסבירו לכם את סיכויי ההחלמה בהתאם לאיבחון שיגיעו אליו. כמובן שיש מחלות שיש להן טיפול ומחלות אחרות שקשה לטפל בהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו