מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עלול לקרותענבר18/08/2010
שלום רב. יש לנו חצר גדולה וחתולים (לא שלנו אלא חתולים עוברי אורח שלעיתים נמצאים וממשיכים). היום בבוקר הבחנתי על הדשא משהו שנראה כמו קיא, ככל הנראה זה של אחד החתולים (כלב אין בחצר והיא סגורה כך שלא סביר שנכנס כלב). הבן שלי הקטן, בן שנה ו - 8 חודשים, הסתובב בחצר ולפתע הבחנתי בקיא, אין לי מושג אם נגע שם או לא, לא ראיתי עליו קיא, ידיו לא היו מלוכלכות ולא פיו למרות שקשה לדעת אם נגע רק קצת או לא....
1. במידה ואכן נגע קצת ושם בפה, והחיה שהקיאה חולה באיזהשהוא אנטרווירוס או בקטריה כלשהיא, תוך כמה זמן אני אמורה לראות תסמינים אצל הקטנצ'יק?
2. מהם זיהומי המעי הנפוצים בחיות בית והאם אנחנו נדבקים בהם גם?
3. כמה ימים צריכים לעבור בסבירות הגיונית כדי שאניח שהוא לא נדבק בשום דבר?
תודה תודה.
מודאגת.
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה מחתול
ד''ר עדי בן ישר18/08/2010קיימים מעט מאד זיהומי מעי זואונוטיים (=העוברים בין החיה לאדם) בחתולים. לרוב, במידה ומדובר בהקאה חד פעמית, מדובר בכדור פרווה אותו ניסה להוציא החתול.
עם זאת, אין אני יודעת תוך כמה זמן תראי סימנים בילדך ומהם במידה והמחלה אכן מסוכנת לו. לכן, אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא ילדים אשר יוכל לייעץ לך מה לעשות ואחר אילו סימנים לעקוב
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)