מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה בהעברת מחלות מכלבים לבניעדי18/08/2010
אדם. קראתי מאמרים של וטרירנים באינטרנט, ועדיין לא מצאתי בהם את התשובה- האם מחלת הצהבת עוברת מכלבים לבני אדם?
אני מעוניינת להתנדב בעמותה וכבר קראתי בכמה עמותות שיש בהן כלבים שצריכיםשלוקים ב"מחלת כבד" וצריך לקבל כדורים לכל חייהם ואני חווששת כי מדובר בצהבת. ואם לא, אז בכל אופן אני חוששת מהמחלה... לפי מה שקראתי המחלה יכולה לעבור ברוק, וכלבים מלקקים ומריירים המון.
אז, מסוכן לבני אדם או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זואונוזות
ד''ר עדי בן ישר19/08/2010הינן שמן של המחלות העוברות מחיות לבני אדם. צהבת אינה מחלה אלא תסמין של מחלה שיכול להעיד על פגיעה בכבד, בפירוק הדם, בדרכי המרה ועוד. קיים חיידק אחד הפוגע בכבד והינו זואונוטי ושמו "לפטוספירה". באופן עקרוני, כלבים שמחוסנים כל שנה בחיסון המשושה, לא אמורים ללקות במחלה זו שכן היא אחד המרכיבים במשושה. אין הדבר בטוח ב-100 האחוזים שכן לעתים החיסון אינו יעיל לגמרי ולעיתים הכלב חלה עוד לפני קבלת החיסון ונושא את החיידק.
החיידק מסוכן לבני אדם, ויש להיזהר עם כלבים חשודים ולהתעסק בהם בכפפות בלבד
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)