התנהגות משונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות משונה
    טל
    19/08/2010

שלום, אימצתי לפני שבוע וחצי חתול מדהים בן 8 חודשים, יש לו אופי נוח ופנקני והוא מייד התרגל לצרכים בארגז כיאה לחתול . שמתי לב ביומיים האחרונים שהוא מנסה לגרוף את הריצפה ליד הקערות אוכל ומים שלו , כולל לגרוף אותן .. יש הסבר הגיוני לתופעה?
    כמו כן, הוא לא מסורס עדיין , הוטרינר אמר שהוא עוד לא הגיע לבגרות מינית, מתי בערך יודעים שזה הזמן לפני שהוא יתחיל לסמן את הבית?
    תודה,
    טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות משונה

הוספת תגובה

• חתול מדהים

דנית
    19/08/2010

כל הכבוד לך שאימצת חתול. אני מקבלת המון תמונות של חתולים מסכנים שמחפשים בית. לי יש חתול ומניסיון הפך לאחד החברים הכי טובים שלי ומביא לי אושר כל יום.
    גם החתול שלי עושה תנועות של גריפה ליד אוכל ומים, לדעתי הוא מנסה להסתיר אותן.
    ובכלל אל תחפש הרבה היגיון אצל חתולים. יש להם היגיון אבל הוא לא דומה להיגיון שלנו :)
    מאחלת לך הרבה הנאה ושנים משותפות יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגרות מינית

ד''ר עדי בן ישר
    20/08/2010

מגיעה בערך בגיל 6-10 חודשים בחתולים. הייתי ממליצה לסרס אותו כעת, לפני שיתחיל התנהגות זו שכן היא עלולה להתקבע.
    אינני יודעת את הסיבה לגריפה. לפעמים חתולים עושים דברים מוזרים לנו ללא כל סיבה נראית לעין. עקבי אחר צרכיו ובכל בעיה שהיא פני לווטרינר המטפל

רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות על המענה :)

טל
    20/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו