מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת פרווה באזור הצווארא19/08/2010
יש לי כלב פינצ'ר בן שנתיים וחצי, כלב שמח, פעיל, מחונך
הבעיה התחילה לפני כשנה וחצי כאשר שמתי לב שהפרווה באזור הצוואר מתחילה לנשור וגם מסביב לעיניים.
הוא לא משתין הרבה, לא שותה הרבה, לא אוכל הרבה (חצי קערה קטנה ליום)
בהמלצת הוטרינר מרחנו משחות שונות, נתנו כדורים שונים אך זה לא עזר. חשבתי שאולי זה אלרגיה והוטרינר הסכים איתי ולכן נתן לי מזון היפואלרגני.
היה נראה שיפור עד שהחלפנו מזון של אותה חברה רק שעשוים מחיטה ותגובה של נשירת פרווה חזרה והחלפנו למזון שממנו לא הייתה תגובה כזאת,היה שיפור אך לפתע השיפור נעצר ונשאר באותו מקום (לא מצב מושלם).
לקחתי אותו למטפלת ברפואה סינית במקביל לבדיקות דם לבלוטת תריס שביצענו. הבדיקות דם יצאו מאוד מוזרות- סוכר מאוד נמוך (עד כמה שאני זוכרת זה היה -7) וערכים אחרים גבוהים.
הוטרינר נתן זינק ווימטנים שונים ובמקביל התחלתי לתת לו צמחים סיניים שנראה ששיפרו את העניין אבל אז הייתי שוב נפילה וכרגע הצוואר שלו חשוף לחלוטין, עין שמאל אדומה לגמרי.
אני לא יודעת מה לעשות איתו, הוטרינר כנראה לא ממש מצליח לעלות על הבעיה. למי לפנות? מה לעשות?
סליחה שזה יצא כל כך ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת פרווה
ד''ר עדי בן ישר20/08/2010האם ביצע הווטרינר מגרדים ומשטחים לשלילת טפילי עור ודלקות של העור? האם עשיתם תרבית לפטריה? אם לא, ניתן לבצעם כעת ובמידה ונמצא טפיל ספציפי או סיבה אחרת ספציפית, לטפל כנגדה.
אכן יש נפיצות גבוהה לאלרגיה, וברוב המקרים טיפול שוטף וצפוף נגד פרעושים (אמפולה כל 2-3 שבועות) ו/או החלפת מזון להיפואלרגני פותרים את האלרגיה. יש לציין שהחלפת מזון מביאה לתוצאות טובות לאחר מספר חודשים (בדר"כ כחודשיים שלושה) של אכילת המזון המתאים. כמובן שיש גורמי אלרגיה נוספים שאותם יש לשלול במידה ושני הנ"ל אינם עוזרים.
יש צורך לחזור על בדיקת הדם. ערך של גלוקוז 7 בדם אינו סביר.
במידה ושללתם את האלרגיות הנפוצות והגעתם למבוי סתום, ניתן לפנות לוטרינר אשר התמחה במחלות עוריות (דרמטולוג)
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
א20/08/2010כמו שציינתי בהודעה הראשונה, כבר ניסינו טיפולים שונים כולל לפטריה (אפילו פעמיים בהפרש של כמה חודשים), אני לא זוכרת את שמות התרופות אך הוא לקח כבר הרבה מכל מיני סוגים...
לגבי הסוכר, היה כתוב 7, לעומת כולסטרול שהיו מאוד גבוה , לא יתכן כל הבדיקת דם הייתה שגויה נכון?
הוא מתגרד כל היום וזאת למרות ששמתי לו חומר נגד פרעושים לפני שבוע. האם כדאי לקחת אותו לים או שזה רק יחמיר?
אני אשמח בכל זאת לנסות ליצור קשר עם רופא עור לכלבים, איך מחפשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)