חתול ארוך שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול ארוך שיער
    דנית
    19/08/2010

יש לי חתול ארוך שיער. דומה לחתול פרסי. אני מספרת אותו כל בערך ארבעה חודשים אך לא עד העור כי אני לא אוהבת את המראה ואני חושבת שזה גורם לו להרגיש לא בנוח. בכל מקרה נורא חם עכשיו ואני מפחדת שהוא סובל. האם החום משפיע כל כך על חתולים כמו על בני אדם או שיש להם מנגנוני קירור אחרים למרות פרווה עבה? האם כדאי לספר שוב או לספר יותר? פעם אחרונה סיפרתי אותו ביוני. אני רוב הזמן לא בבית והבית בלי מזגן כשאני לא נמצאת ואני מרחמת עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול ארוך שיער

הוספת תגובה

• תספורת

ד''ר עדי בן ישר
    20/08/2010

קיימות דעות שונות בנוגע לתספורת. יש הטוענים כי הפרווה מבודדת מפני החום כמו שהינה מבודדת מפני הקור, ויש הטוענים כי הפרווה מעיקה על הכלב/החתול בעת חום והסרתה גורמת לכלב/חתול אנרגטי יותר בקיץ. קיימים שני סוגי פרווה בכלב, והסוג שעליו המחקרים מתארים כי מבודד מפני חום וקור הופך לפרווה רגילה לאחר תספורת. ולכן, במידה וכבר סיפרת את חתולך בעבר ואין הדבר גורם לו לסטרס כלשהו, מומלץ לספר אותו.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו