מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגורים בני שלושה...כרמל21/08/2010
שבועות והשאלה שלי היא מתי ניתן לתת להם אוכל אחר שיעזבו את האמא ומה לתת להם?
הציצים של האמא עדין מלאים בחלב ויש לה המון פצעים הם פוצעים אותה ונראה שהיא סובלת.
במידה והיא מפסיקה להניק איך החלב מתייבש? לבד או עם התערבות?
ועוד שאלה יש לי את הכלבה שנה והיא בת שנה וחצי ולעולם היא לא עשתה צרכים בבית רק סמוך להמלטה ולאחר ההמלטה והיא פשוט ממשיכה לעשות צרכים בבית ואתמול היא גם עלתה למיטה של הילד לראשונה ועשתה פיפי , האם זה מעיד על משהו האם היא כועסת או שיש לה דלקת ? איך ניתן להחזיר אותה לימים שהיא הייתה מעירה אותי שאני יפתח את הדלת כדיי שתוכל לעשות צרכים. פליזזזזזזז עזרה.
תודה רבה לכן אתן מקסימות תבורכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורים
ד''ר תמר נרקיס22/08/2010כדאי לתת לגורים להמשיך לינוק מהאם עוד מספר שבועות. לאחר מכן ניתן לעבור למזון גורים. יתכן שבהתחלה יהיה להם קשה לאכול מזון גורים יבש, ואז ניתן לקנות להם מזון גורים רטוב או להרטיב ולרכך מעט את המזון היבש. אם את חייבת לגמול את הגורים עכשיו, יש לקנות תחליף חלב מיוחד לגורי כלבים ולהמשיך להניק אותם מבקבוק מספר פעמים ביום.
אם הגורים ממשיכים לינוק, בעוד מספר שבועות תתחילי לתת להם מזון גורים והחלב של האם לאט יתייבש לבד. חשוב לשים לב שהעטינים שלה לא אדומים, חמים או כואבים. אם כן, זה סימן לדלקת בעטין ויש לגשת לוטרינר.
לגבי הצרכים: סביר להניח שהכלבה לא יוצאת החוצה לצרכים כי היא לא רוצה לעזוב את הגורים. חכי מספר שבועות ואני מניחה שהבעיה תחלוף והיא תחזור לעשות את צרכיה בחוץ. אם הבעיה לא תחלוף מומלץ לבצע בדיקת שתן אצל וטרינר כדי לשלול דלקת בדרכי השתן.
בכל מקרה לאחר המלטה אנו ממליצים לקחת את האם והגורים לבדיקה כללית אצל וטרינר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)